Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

36 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + poplatky 1000,- Kč za osobu + elektřina a plyn převodem, bez poplatků, + provize RK, včetně právní
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jurij Vačugov

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky, Provize
Datum vložení před 29 dny
Plocha užitná 110 m²
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti N07418
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Ihned k nastěhování.
Hledáte prostorný a světlý byt 3+1 v populární lokalitě pražských Holešovic? Exkluzivně nabízíme tento krásný zrekonstruovaný byt o celkové rozloze 110 m2, který nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení. Světlý obývací pokoj je propojen s kuchyní, která nabízí moderní spotřebiče (lednice s mrazákem, myčka, indukční varná deska, horkovzdušná trouba) a zároveň i jídelní část. Okna obývacího pokoje a kuchyně jsou orientovaná do klidného vnitrobloku. Za kuchyní se nachází praktická komora s přípojkou na pračku. Dále v bytě najdete 2 velké pokoje s původními repasovanými parketami, orientované na sever do ulice Veletržní, velkou koupelnu se sprchovým koutem a oddělenou toaletu. Vytápění a ohřev vody zajišťuje nový plynový kotel. Byt prošel kompletní pečlivou rekonstrukcí a je laděn do příjemných světlých odstínů s atraktivní tmavou kuchyňskou linkou na míru.
Výborná je i geografická poloha domu v samém srdci Holešovic. Blízké okolí nabízí kulturní vyžití, velký výběr restaurací a za přírodou můžete vyrazit do nedaleké Stromovky či na Letenskou pláň. V bezprostřední blízkosti od domu se nachází OC Stromovka s širokou nabídkou obchodů. Tramvajové zastávky Kamenická či Veletržní palác jsou kousek od domu, na stanici metra C - Vltavská jste do 10 minut.
Poplatky v činí 1000,- Kč za osobu měsíčně, spotřeba elektřiny a plynu se převádí na nájemce. Vratná kauce ve výši 72000,- Kč. Provize za zprostředkování ve výši jednoho nájmu + DPH.

Pozor, velkou výhodou pro potenciální nájemce je, že byt je v profesionální správě společnosti Bohemian Estates, jenž správu pro majitele tohoto bytu vykonává. Nájemci je k dispozici kontaktní osoba, která řeší veškeré záležitosti s nájmem spojené (údržba, platby nájemného, vyúčtování, dodatky, apod.). Nájemci je tak zajištěno bezproblémové užívání bytu s kompletním servisem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jurij Vačugov
Jurij Vačugov
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jurij Vačugov
Jurij Vačugov
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti