Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

13 200 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Čížek

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N107801
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Datum vložení včera
Plocha užitná 43 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 3.

Popis nemovitosti

Exkluzivně vám představuji nabídku pronájmu bytu o dispozici 2+KK, který se nachází v novostavbě nízkoenergetického bytového domu. Byt o celkové užitné ploše 42,80 m2 se nachází ve třetím nadzemním podlaží bytového domu s výtahem. Okna bytu jsou orientována na východ. Dispozičně je byt řešen vstupní předsíní, ze které se vchází do obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Kuchyňská linka je vybavena, myčkou, vestavnou lednicí s mrazákem, kombinovaným sporákem a odsavačem par. Z obývacího pokoje je vstup do ložnice a koupelny s toaletou. Z obývacího pokoje je vstup na balkón s výhledem do okolí. K bytu dále náleží sklepní kóje a venkovní parkovací stání.
V okolí domu se nachází několik dětských hřišť, spousta zeleně a několik obchodů. Město Slaný má skvělou občanskou vybavenost, je zde několik mateřských i základních škol, gymnázium, střední školy i nemocnice. V centru města se nachází řada obchodů, restaurace, supermarkety a je zde celá řada možností kulturního vyžití. O vaše sportovní aktivity se postarají městské sportovní areály. V docházkové vzdálenosti do 7 minut je autobusová zastávka MHD i PID se skvělým spojením do Prahy, Kladna i dalších okolních obcí. Autem jste na okraji Prahy po dálnici D7 za necelých 20 minut.
Nájemné 13.200 Kč /měsíčně, poplatky 3.300 Kč + elektřina převod na nájemníka, kauce 20.000 Kč, provize realitní kanceláři 13.200 Kč.
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N107801.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Čížek
Petr Čížek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Čížek
Petr Čížek
Telefon zobrazit telefon