Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

16 900 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Kamila Brabencová

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 121
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
Datum vložení před 19 hodinami
Plocha užitná 56 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka pronájmu krásného bytu, který se nachází ve 2.NP ze tří, v cihlovém domě v obci Řitka, v ulici Za Štěpnicí.

Bytová jednotka je dispozičně řešená jako 2+kk. Ze vstupní chodby je přístupný obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnice, koupelna s vanou a samostatná toaleta. Kuchyňská linka je vybavena sklokeramickou deskou, troubou, myčkou na nádobí, lednicí s mrazákem a digestoří. K dispozici je prostorná terasa o ploše 15 m2, se stolkem a židlemi.

Byt se nabízí vybavený: v kuchyňském koutu je jídelní stůl s pěti židlemi, v obývacím pokoji gauč, konferenční stolek, dvě komody a televizní stolek. V ložnici manželská postel, noční stolky, komoda a vestavěná skříň, která je i na chodbě.

Byt je ve velmi dobrém stavu. Okna jsou plastová, podlaha vinylová. Topení elektrokotlem s podlahovým vytápěním. Energetická třída budovy je B - úsporná, náklady na bydlení jsou tak velmi nízké. K užívání je sklep a kočárkárna. K bytu náleží kryté parkovací stání v uzavřeném areálu. V areálu se dále nachází dětské hřiště, na které vidíte z terasy bytu, a tak můžete mít své dítě na očích.

Výše nájmu 16 900 Kč měsíčně. Poplatky 1 500 Kč na osobu, elektřina na nájemce. Vrátná kauce ve výši dvou nájmů, Provize RK ve výši jednoho nájmu.

Obec Řitka je malebná obec, která se nachází v okrese Praha-západ ve Středočeském kraji, asi 26 km jihozápadně od centra Prahy, 7 km jižně od města Černošice a 4 km severovýchodně od Mníšku pod Brdy. Žije zde přibližně 1 300 obyvatel.

Řitka se nachází v nádherném prostředí, obklopená brdskými lesy a krajinou, která láká příznivce turistiky, cyklistiky a klidného života.

V obci se nachází obecní úřad, pošta, mateřská škola, obchod s potravinami, restaurační zařízení, dětské hřiště a sportovní areál. Veškerou občanskou vybavenost nabízí blízký Mníšek pod Brdy.

Jedná se o lokalitu s dobrou dostupností Prahy: autem na Smíchov za 25 minut, doprava zajištěna PID.

Ideální nájem pro jednotlivce, pár nebo malou rodinu s jedním dítětem. Volné ihned.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Kamila Brabencová
Kamila Brabencová
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Kamila Brabencová
Kamila Brabencová
Telefon zobrazit telefon