Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

24 500 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • + poplatky (v ceně parkovací stání v garáži), včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 88 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Příjezdy Dlažba
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Lodžie
ID nemovitosti 61314
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu částečně zařízený prostorný byt 2+kk 88 m2 s prosklenou lodžií a garážovým parkovacím stáním (v ceně).

Byt je umístěn ve druhém podlaží bytového projektu Prokopské Údolí (čtyřpodlažní dům s výtahem a zahrádkou), v ulici Klausova v Praze 13. Jedná se o uzavřený areál, vstupy jsou chráněny kamerovým systémem.

Byt se skládá z prostorného obývacího pokoje (34,96 m2) s kuchyňským koutem (sklokeramická varná deska, lednice/mrazák, myčka nádobí, trouba), ložnice (21,33 m2 ) s prosklenou lodžií (5,43 m2 lze použit, jako malou zimní zahradu), koupelny (umyvadlo, rohová vana, bidet), WC je zvlášť, komory (ve které jsou police). V předsíni jsou vestavěné skříně. V bytě je vlastní plynový kotel (technická místnost s napojením vody pro pračku, která zůstává).

Harmonické místo pro bydlení v klidu a zeleni s dopravní dostupností do centra města, zastávka autobusu 5 min. chůze (spojení s metro Nové Butovice – 5 min), od metra Nové Butovice 15 min. do centra Prahy.

Nájemné: 24 500,- Kč + služby vč. topení a vody 3 928,- Kč/2os./měsíc + elektřina 1 740,- Kč a plyn 1 440,- Kč (převod na nájemce) + provize RK (1 nájem + 21% DPH).
Vratná kauce činí 1x nájemné.

Budeme se na Vás těšit na prohlídce.


We offer for long term rent partly furnished spacious apartment 2 + kk 88 m2 with a glass loggia and garage parking space (included in the price).

The apartment is located on the second floor of the apartment project Prokopské Údolí (four-storey building with elevator and garden), in Klausova street in Prague 13.

The apartment consists of a spacious living room (34,96 m2) with kitchenette (ceramic hob, fridge/freezer, dishwasher, oven), bedroom (21,33 m2 ) with a glazed loggia (5,43 m2 can be used as a small winter garden), bathroom (sink, corner bath, bidet), toilet is separate, storage room (in which there are shelves). In the hallway there are built-in wardrobes. The apartment has its own gas boiler (utility room with water connection for the washing machine, which remains).

Harmonious place for living in peace and greenery with transport access to the city center, bus stop 5 min. walk (connection with metro Nové Butovice - 5 min.), from metro Nové Butovice 15 min. to the center of Prague.

Rent: 24 500,- CZK + utilities incl. heating and water 3 928,- CZK/2 persons/month + electricity 1740,- CZK and gas 1 440,- CZK (transfer to the tenant) + commission of RK (1 rent + 21% VAT).
The refundable deposit is 1x the rent.

We look forward to seeing you on the tour.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti