Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

30 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + poplatky 6.000,- Kč a přepis elektřiny na nájemce
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Jan Košař

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 67 m²
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 67 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 393890
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 75 m²

Popis nemovitosti

Dovolujeme si vám nabídnout pronájem exkluzivního bytu s luxusním standarndem dokončení v v rezidenčním projektu Šárecký Dvůr. Byt o dispozici 2+kk a velikosti 67m2 se nachází na prestižním místě Prahy 6, kde se potkává moderní architektura s historickou hodnotou. Tento prosluněný byt ve 2. patře nabízí prostornou terasu o velikosti 8m2, vlastní podzemní garáž s vraty na elektrický pohon (25m2) a skutečnš prostorný sklep (25m2). Obývací pokoj (33m2) disponuje plně vybavenou kuchyní se spotřebiči - myčka nádobí, varná deska, digestoř, elektrická pečící trouba, lednice s mrazničkou, vše doplněno dostatkem úložného a pracovního prostoru a kuchyňským ostrůvkem. Ložnice o velikosti 16m2 je vybavena prostornou skříní na míru, další úložný prostor najdeme v předsíni. V obytných místnostech je dřevěná podlaha, v ostatních místnostech dlažba. Prostorná a elegantní koupelna (4m2) nabízí sprchový kout, umyvadlo, toaletu a topný žebříček. Hned vedle kuchyně najdeme praktickou komoru pro umístění pračky a sušičky. Nejvyšší možný standard bytu doplňuje intelignetní domácí systém s centrálním panelem, kterým lze ovládat veškeré osvětlení, připojení elektrospotřebičů, topení a mnoho dalšího, včetně video intercomu. Samozřejmostí jsou leektrické venkovní žaluzie pro zastínění.

Měsíční nájemné za byt 30.000,- Kč
parking 3.000,- Kč
sklep 2.000,- Kč
6.000,- Kč - měsíční poplatky spojené s užíváním společných prostor, recepci komplexu, přístup do soukromé části rezidence a parkovacích prostor, kde je nájemci k dispozici 1 garážové stání a prostorná sklepní kóje
Elektřina se převádí na nájemce
Kauce činí 2 měsíční nájmy
Provize RK jeden měsíční nájem + dph
K dispozici od 1.8.

Srdcem uzavřeného Šáreckého dvora je nádvoří, které propojuje barokní budovu s novými townhousy. Podzemní parkování a nonstop recepce zaručují pohodlí, soukromí a bezpečí rezidentů. Velkoformátová hliníková okna a vyšší dveře dodávají bytu vzdušnost a pocit neomezeného prostoru. Atmosféra starého panského dvora na vás dýchne při každém pohledu na barokní bránu a mohutnou zeď lemující celý komplex. Klidná lokalita starých Vokovic a zároveň vynikající dopravní dostupnost dělají ze Šáreckého dvora ideální místo pro aktivní styl života s bohatými možnostmi odpočinku. Mezinárodní školy a další služby v blízkém okolí ocení zejména rodiče s dětmi. Stačí udělat pár kroků a jste v přírodní rezervaci Divoká Šárka. Vyrazíte-li však opačným směrem, za 3 minuty dojdete na zastávku metra Nádraží Veleslavín a za 12 minut jste v centru Prahy. Díky blízkosti Evropské třídy se rychle dostanete na letiště a ven z Prahy. Přímo za zdí areálu se nachází sportovně-zábavní park, tenisové kurty, golfový klub s driving range a fitness centrum Form Factory.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jan Košař
Mgr. Jan Košař
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Jan Košař
Mgr. Jan Košař
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti