Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

38 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Monika Lištvanová

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Konstrukce Skeletová
ID nemovitosti N04536
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 1 077 m²
Dopravní spojení Metro, MHD
Balkóny Terasa
Datum vložení před 5 dny
Plocha obytná 64 m²
Patro 7.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 64 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

V rezidenční části areálu Brumlovka nabízíme k pronájmu atraktivní, jižně orientovaný byt 2+kk o rozloze 64,3 m2 + terasa 27 m2. Byt se nachází v osmém nadzemním podlaží Rezidence Oliva - architektonicky výjimečného projektu společnosti Passerinvest Group.
Jižně orientovaný byt se skládá ze vstupní haly, prostorné koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a toaletou, samostatného WC a obývacího pokoje s kuchyňským koutem a ložnice, z nichž každá místnost má francouzská velkoformátová okna a svůj vlastní vstup na rozlehlou terasu. Nadčasový design a vysoký standard provedení zahrnuje velkoformátové obklady a dlažby, dřevěné třívrstvé lamelové podlahy, interiérové dveře s bezfalcovou obložkovou zárubní, okna s izolačním trojsklem, exteriérové žaluzie, klimatizaci, centrálně řízenou rekuperaci vzduchu a videotelefon. Byt je částečně zařízený. Pronájem je možný dlouhodobě, ale i na dobu kratší než jeden rok. V případě pronájmu bez parkovacího stání činí výše nájmu 35 000,- Kč/měsíc.
Srdcem domu je velkorysé atrium s prosklenou střechou a panoramatickými výtahy, které vytváří společný prostor pro obyvatele domu. K bytu náleží sklep a parkovací stání v podzemní garáži s přípravou pro dobíjení elektromobilu. Celý objekt je bezbariérový.

Rezidence Oliva vyrostla v moderní pražské čtvrti u Parku Brumlovka s velkým podílem zeleně, vodních prvků a relaxačních ploch, který se navíc dočká v budoucnu dalšího rozšíření a vzniku nových veřejných prostranství. Jedná se o bydlení v lokalitě s plnou občanskou vybaveností – naleznete zde atletický stadion a několik dětských hřišť, multifunkční budovy Brumlovka s wellness a fitness klubem, objekt Olivka s kavárnou, základní a střední školu Elijáš i česko-anglickou školku. Dále se zde nachází obchody a služby. Mezi nejrozšířenější patří restaurace, kavárny, supermarket, drogerie, banky, lékárna, čistírna. Skvělá dopravní dostupnost.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Monika Lištvanová
Monika Lištvanová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Monika Lištvanová
Monika Lištvanová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti