Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

17 000 Kč za měsíc

C

Úsporná

  • plus 6,8 tis. Kč na měsíc jako zálohy na služby
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Robert Nowak

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Metro
Konstrukce Zděná
Parkování Vlastní parkovací stání
Zateplení Zateplený
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
Elektřina 230 V
Druhy bytů Klasický
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 2153832514
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Okna Plastová
Wc Splachovací
Datum vložení před 29 dny
Plocha užitná 63 m²

Popis nemovitosti

Nabízím k pronájmu byt 2+kk o výměře 63 m2 se zasklenou lodžií 8,9 m2 ve 2.podlaží, domu o 4 patrech v ulici Toufarova, Praha 5 - Stodůlky. Dispozice a orientace bytu i výměry místností jsou zřejmé z přiložených obrázků. Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou s vestavěnými spotřebiči (el. trouba, sklokeramická deska a myčka).
Byt se nabízí k pronájmu jako nezařízený a jeho součástí je také sklepní kóje a garážové stání v suterénu domu. Budova, v níž je byt, je zařazena do energetické třídy C. Jedná se o klidnou lokalitu a v těsné blízkosti kompletní občanské vybavenosti. Byt má velmi dobrou dopravní dostupnost do centra města. Metro Luka a Stodůlky cca 12 min. pěšky.
Při ujednání ročního platebního období činí nájemné 17.000,- Kč a zálohy na služby 6.800,- Kč měsíčně. Kauce pak je 51 tis. Kč.
Pronájem je nabízen od 1.10.2024 na dobu určitou jeden rok s možností opakovaného prodlužování. Upřednostněn bude občan ČR, nekuřák, bez domácích mazlíčků který akceptuje roční platební období a s předpokladem pokračování nájmu po dobu cca 5 let.
Tato nabídka pronájmu je určena pouze pro přímé zájemce, kteří by chtěli v bytě bydlet a poskytnou o sobě předem základní informace. Jakékoliv zprostředkování nebo součinnost RK či jiných osob předem odmítám a na takové nabídky nebudu reagovat. Před prvním jednáním s každým zájemcem žádám o sdělení jeho data narození pro ověření v registru dlužníků.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

Robert Nowak

Nemovitost nabízí

Robert Nowak

Podobné nemovitosti