Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

23 000 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Robert Poppl

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Skeletová
Datum vložení před 13 hodinami
Plocha užitná 61 m²
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Vlastnictví soukromé
Patro 2.
ID nemovitosti N07494
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Volné od 1/11/2024. Exkluzivně vám nabízíme nový, prostorný a slunný byt 2+kk o ploše 47,5m2 s balkónem o ploše 13,5m2 situovaný ve 2.patře v nově postaveném projektu Neocity v Praze 8 – Libeň, ulice Na Sypkém č.6.

Byt se skládá se ze vstupní haly, odkud je vstup na samostatné WC a vstup do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Kuchyň je vybavena el. varnou deskou, el. trouba, lednicí s mrazákem a myčkou). Z obývacího pokoje je vstup do ložnice, ze které je vstup do koupelny, která je vybavena moderním sprchovým koutem, umyvadlem a WC + připojení na pračku. Příjemný je i systém vytápění - prostřednictví podlahy. Dlouhodobý pronájem vítán. Dle požadavků majitele musí mít nájemce trvalý pobyt v ČR a rejstřík exekucí/insolvence bez záznamu.

Z obou pokojů je vstup na prostorný balkón s výhledem do klidného vnitrobloku. K bytu přísluší sklep v 1.PP a garážové stání (parkovací zakladač). Poplatky činí 2.500,- Kč (1 osoba, každá další + 500,- Kč) + spotřeba el.energie, jež bude převedena na nájemce. Jistota/kauce 30.000,- Kč, provize RK 25.500,- Kč + DPH.

Tramvajová zastávka pouhé 2 min. chůzí od domu. V blízkém okolí naleznete obchody, školy, školky, cyklostezky a veškerou občanskou vybavenost.

Jedná se zároveň o zajímavou investici za účelem následného pronájmu, rádi Vám zajistíme garantovaný výnos okolo 3% ročně. Rád pošlu další foto, momentálně je byt vybaven spolehlivým nájemcem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Robert Poppl
Bc. Robert Poppl
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Robert Poppl
Bc. Robert Poppl
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti