Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

23 900 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • + zálohy 4544 kč, + kauce, + provize
big left
Výpis
big right
Nemovitost nabízí
Lukáš Kubát

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Metro, MHD
Balkóny Balkon
Datum vložení před 15 dny
Plocha obytná 50 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 50 m²
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti N07253
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 2.

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu krásný plně vybavený byt 2+kk, plochou 50 m2, který se nachází ve 2. nadzemním patře dobře udržovaného domu v srdci Karlína v ulici Sokolovská.
Byt je vybaven moderní kuchyňskou linkou se spotřebiči (lednice s mrazákem, sklokeramická deska, trouba, digestoř, kávovar). V obývací části najdeme jídelní stůl, židle, pohovku a křeslo. Moderní koupelna je vybavena prostorným sprchovým koutem, toaleta je umístěna samostatně. V ložnici se nachází velká šatní skříň, postel a pracovní stůl. Prostorná vstupní chodba je vybavena praktickým závěsným systémem na oblečení, najdeme zde i technickou místnost s pračkou.
K bytu náleží i balkon.
V místě je výborná občanská vybavenost - obchody, služby, restaurace, pošta, lékárna. V docházkové vzdálenosti od domu je park Karlínské náměstí. Vedle domu je tramvajová zastávka Karlínské náměstí nebo v docházkové vzdálenosti metro Křižíkova.

Měsíční nájem - 23900 Kč, záloha za služby spojené s užíváním bytu 4544 Kč, + elektřina se převádí na nájemníka, kauce, provize ve výši 1 měsíčního nájmu plus DPH 21%.

Pozor, velkou výhodou pro potenciální nájemce je, že objekt je v profesionální správě společnosti Bohemian Estates, jenž správu pro majitele tohoto objektu vykonává. Nájemci je k dispozici kontaktní osoba, která obratem řeší veškeré záležitosti s nájmem spojené (pravidelná údržba i havarijní zásahy vlastními techniky, vyúčtování, dodatky, apod.). Nájemci je tak zajištěno bezproblémové užívání bytu s kompletním servisem.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (339)
small left
small right