Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

19 900 Kč za měsíc

D

Méně úsporná

  • + poplatky a energie
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Monika Holema

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Metro, MHD
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 43 m²
ID nemovitosti 33800
Stav nemovitosti Dobrý
Patro 3.
Datum vložení předevčírem
Plocha obytná 43 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

Pojďme se společně podívat do dynamicky se rozvíjející lokality u O2 Areny, s vynikající dostupností do centra metrem i tramvají, kousek od rozlehlých zelených ploch a s veškerými služby i možnostmi sportu, relaxace a zábavy. Námi nabízený byt si nezadá svými standardy s exkluzivními novými byty. Navíc vás uchvátí světlostí a výhledy do vzdálené krajiny, na zelený svah s vinicemi, park Podviní a modré nebe. Pohled z oken dotváří větve vysokých stromů ze dvora.

Byt je skvěle dispozičně řešen, sestává se z obývacího pokoje s kuchyňským koutem, ložnice, předsíně a koupelny s toaletou. Parametry bytu: dispozice 2+kk, velikost 43 m2, po kompletní rekonstrukci, součástí pronájmu je kuchyňská linka s ostrůvkem vybavená spotřebiči (myčka, trouba, varná deska, digestoř, pračka se sušičkou), dále zařízená koupelna (sprchový kout, umyvadlo se skříňkami, zrcadlovou skříňkou, topným řebříkem a toaletou), prostorné vestavěné skříně v ložnici po obvodu dvou stěn, komody, pracovní stůl, v obývacím pokoji velká sedačka, skříňky a TV. V předsíni je technická skříň s elektrickým kotlem a bojlerem. K bytu náleží suchý sklep 2 m2 umístěný v polosuterénu domu.

Cihlový dům, v jehož 4. podlaží byt naleznete, je obklopen původní zástavbou, nachází se v těsné blízkosti metra and #34;B and #34; Českomoravská, v Drahobejlové ulici, na Praze 9. Dům má výtah, novou fasádu, okna i sklepy. V okolí domu najdete vše potřebné, nákupní centrum Galerie Harfa, v něm dobře zásobený supermarket, specializované prodejny potravin, kavárny a restaurace, fitness, Vysočanskou nemocnici i polikliniku Iscare atd. Vše v pěší vzdálenosti. Na procházky si jistě oblíbíte blízký park Podviní s místními vinicemi.

Nájemné je 19.900 Kč + zálohy na služby a elektřinu. Byt je k dispozici od 1.7. Rádi doporučujeme.

Pro více informací a termín prohlídky neváhejte kontaktovat makléřku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Monika Holema
Mgr. Monika Holema
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Monika Holema
Mgr. Monika Holema
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti