Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

23 900 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Hruška

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Metro, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 42 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
ID nemovitosti 909721
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 1 006 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 17 dny
Plocha obytná 42 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Hledáte moderní a pohodlné bydlení v širším centru Prahy? Máme pro vás jedinečnou nabídku – útulný a světlý byt 2+kk o rozloze 42 m2, který se nachází v jedné z nejvyhledávanějších pražských čtvrtí, v živém Karlíně.

Tento plně zařízený byt je perfektní volbou pro mladý pár nebo jednotlivce, kteří ocení aktivní životní styl a komfort, který tato lokalita nabízí. Karlín je známý svou jedinečnou atmosférou, kde najdete vše, co potřebujete k životu. Od skvělých restaurací, stylových kaváren až po kulturní akce a příjemné parky pro odpočinek. Cyklostezka v těsné blízkosti domu vede až na pražskou Náplavku. Vše máte na dosah ruky.

Díky výhodné poloze je vše blízko – stanice metra Invalidovna je jen pár minut chůze a v centru Prahy tak budete během chvíle. Snadné a rychlé spojení oceníte nejen při cestách do práce, ale i při návratech z večerních procházek po Praze.

Samotný byt nabízí promyšlené uspořádání místností. Obývací pokoj je spojen s plně vybavenou a moderní kuchyní, kde můžete vařit a zároveň se těšit z otevřeného prostoru, který je ideální pro odpočinek nebo setkání s přáteli.

Ložnice je navržena s ohledem na maximální klid. Je tak skvělým útočištěm pro ničím nerušený spánek. Je zde i velká skříň pro uložení všech vašich věcí, což přispívá k celkové útulnosti. Rekonstruovaná koupelna se sprchovým koutem je praktická, s důrazem na pohodlí a funkčnost.

Další tolik potřebný úložný prostor pro své věci, které nepotřebujete mít denně k dispozici, naleznete díky zděnému sklepu. Parkování je možné na veřejných místech v rámci parkovacích zón.

Měsíční nájemné nezahrnuje zálohy na služby, které pro jednu osobu činí 3 000 Kč.
Kauce je ve výši dvou měsíčních nájmů.

Byt je volný k nastěhování od 1. 9. 2024.

Pokud vás tato nemovitost zaujala a chtěli byste se dozvědět více nebo si domluvit prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Rádi vám poskytneme další informace a provedeme vás tímto krásným prostorem, který se může stát vaším novým domovem.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Hruška
Jiří Hruška
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Hruška
Jiří Hruška
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti