Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

21 900 Kč za měsíc

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Dominik Klapka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 66 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
ID nemovitosti 13656
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 495 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení včera
Plocha pozemku 495 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám nabídnout k pronájmu krásný a světlý byt v retro stylu s velmi dobrou dopravní dostupností, vhodný zejména pro lidi kteří mají rádi klid a přitom to mají blízko do všech koutů hlavního města. Byt 2+1 se nachází ve 2. patře s výtahem. Sestává se z hlavní obývací místnosti ze které se pohodlně dostanete do druhé místnosti, která je ideální jako ložnice/pracovna. Z obývacího pokoje se pak dostanete na malý balkon. Kuchyně je umístěna v samostatné místnosti a je přístupná z chodby. Výhodou je přírodní světlo v kuchyni (okno) a prostor pro velký jídelní stůl/gauč. Koupelna disponuje vanou a toaleta je umístěna samostatně. V rámci nájmu je pračka zdarma. Velkou výhodou bytu je prostorná komora přímo v bytě kterou je možné přestavět jako šatnu, kam uložíte vše potřebné nebo ji můžete využít jako kumbál kam uložíte vše co v obývací části nepotřebujete. V rámci bytu je k dispozici i sklepní kóje. Byt má nová kvalitní okna a v obou místnostech je položen jemný koberec pro Vaše pohodlí. Byt je možné po domluvě částečně upravit (přemalování kuchyňské linky na jinou barvu, přemalování skříní, přeměnu komory na šatnu/kumbál apod.). Byt se pronajímá nevybaven, v rámci nájmu máte zdarma: pračku, nové světlo v pokoji s funkcí měnících se barev, sporák, lednička, vestavěná skříň, věšák.

Byt je nejlépe dostupný MHD ze stanice metra Vyšehrad (cca 5 minut pěšky) a nebo nedaleké stanice autobusu a tramvaje. Parkování je možné přímo před domem.

Nedaleko bytu nalezneme pevnost Vyšehrad která nabízí ideální místo na procházku nebo letní piknik s úžasnými výhledy na celé město. V blízkosti bytu naleznete také: restaurace a kavárny, lékárnu, školu, posilovnu a wellness, večerky a mnoho dalšího.

Koho hledáme? Slušné nájemníky.

Od kdy a na jak dlouho? Byt je k užívání ihned nebo dle dohody. Nájemní smlouva se uzavírá na dobu jednoho roku s předpokladem prodloužení.

Kolik to bude stát? Na začátku nájmu hradíte vratnou kauci ve výši jednoho nájmu, nájem na první měsíc, nebo na první období v případě začátku uprostřed měsíce/jeho poměrnou část a provizi ve výši jednoho měsíčního nájmu. Energie se převádí na nového nájemníka (elektřina a plyn). Dále se hradí poplatky ve výši 3576 Kč spojené s chodem domu, ohřevem vody apod.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Dominik Klapka
Dominik Klapka
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Dominik Klapka
Dominik Klapka
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti