Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

18 000 Kč za měsíc

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena za služby bude upravena dle skutečného počtu osob (3.600Kč/1 osoba/měsíc).
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petra Krůčková

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 53 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 913884
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 4.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
Datum vložení před 7 dny
Plocha obytná 53 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte moderní bydlení v klidné a skvěle dostupné pražské lokalitě? V rámci našeho All inclusive servisu vám k dlouhodobéhu pronájmu nabízíme kompletně zrekonstruovaný byt o dispozici 2+1 s balkonem, o velikosti 53 m2, který se nachází v klidné ulici Bojanovická, Praha 4 – Záběhlice/Spořilov.

Bytová jednotka se nachází ve 4. patře cihlového domu s výtahem. Přímo za domem je základní škola a mateřská škola, před domem pak dětská hřiště a autobusová zastávka se spoji na metro C, a také nákupní centrum. Parkování je možné u domu.

Byt prošel kompletní rekonstrukcí a jeho dispoziční řešení poskytuje předsíň se vstupními dveřmi s bezpečnostním zámkem, vysokými vestavěnými skříněmi a domovním telefonem, dále koupelnu s vanou, umyvadlem se skříňkou a WC, samostatnou kuchyň s novou kuchyňskou linkou do tvaru L a zcela novými spotřebiči (indukční deska, elektrická trouba, myčka nádobí, pračka, digestoř a vysoká lednice s mrazákem). V kuchyni je prostor pro jídelní stůl se židlemi. Dále jsou tu dva samostatné pokoje (obývací pokoj a ložnice), které jsou průchozí, ale do každého z nich se dá vejít i vlastními dveřmi – takže mohou naopak nabídnout i dostatek soukromí. Obývací pokoj má vchod na balkon s jihovýchodní orientací, který vám poskytne možnost posezení na čerstvém vzduchu. Okna jsou plastová, podlahové krytiny vinyl a dlažba.

Poplatky: nájem 18.000Kč/měsíc, služby 3.600Kč/1 osoba/měsíc + elektřina (převod na nájemníka), vratná kauce majiteli 43.000Kč, provize RK 18.000Kč.

Volný ihned. Vhodné pro zájemce bez domácích zvířat. Preference zájemců - ne cizinci.

Spořilov je známý svou přátelskou atmosférou a bezpečím, což vytváří ideální podmínky pro klidné bydlení. Mezi benefity dané lokality jistě patří výborná dopravní dostupnost, kompletní občanská vybavenost (základní škola, školka, obchody – Billa, Albert, Penny, restaurace, pošta, lékárna atd.). Okolí nabízí dostatek zeleně – nedaleko se nachází Hostivařský lesopark a Záběhlický zámek, ideální místa pro procházky a sportovní aktivity. Aktivní lidé také jistě ocení sportovní areál Hamr Záběhlice se širokou nabídkou sportovních aktivit, dětským koutkem a restaurací s posezením, také nedaleký park/sad či skate park.

Pro více informací a sjednání prohlídky neváhejte kontaktovat naši makléřku. Tento byt stojí za to vidět!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petra Krůčková
Petra Krůčková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petra Krůčková
Petra Krůčková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti