Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

17 000 Kč za měsíc

D

Méně úsporná

  • + poplatky ve výši 4.800,-Kč
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Filip Hecl

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 66 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 26721
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 66 m²
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Datum vložení před 23 dny
Plocha celková 66 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Reality 11 Vám zprostředkují pronájem zděného bytu o dispozici 2+1 s lodžií o výměře 66 m2, v klidné části náměstí města Kouřim, ulice Dubová. Byt po kompletní rekonstrukci se nachází v 1.patře bytového domu o 5 bytových jednotkách.

K tomuto bytu s prostornými místnostmi rovněž náleží parkovací stání a vyhrazený prostor na zahrádce za bytovým domem. Vytápění a ohřev vody zajištuje plynový kotel. Nájemné činí 17.000,-Kč + zálohy 4.800,-Kč. Vratná kauce ve výši 21.800,-Kč. Odměna realitní kanceláři 17.000,-Kč. Volný ihned.

Město Kouřim má kompletní občanskou vybavenost s velkou možností kulturního a sportovního vyžití (MŠ, ZŠ, ZUŠ, bankomat ČS, pošta, obvodní lékař, sportovní hala, fitness, tenis, fotbal, golf, atd. - více na stránkách města www.mestokourim.cz). Ve městě se navíc nachází místní vyhlášený skanzen a během roku se zde pořádá řada významných akcí, vedle trhů, poutí a letního kina např. také cyklistický závody, běžecký závod Lipanská stezka nebo hudební festival Kouřimská skála, apod. Je zde také velmi dobré dopravní spojení - vlak i BUS - PID (Praha - Háje).

V případě dotazů, či zájmu o prohlídku nemovitosti, mě neváhejte kontaktovat. Ev. číslo: 26721. Bližší informace Vám sdělí Filip Hecl, 723 063 725, hecl@reality11.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Filip Hecl

Nemovitost nabízí

 Filip Hecl
Filip Hecl
Telefon zobrazit telefon