Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

19 700 Kč za měsíc

B

Velmi úsporná

  • + 4.700,- Kč fixní poplatky včetně elektřiny
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Matěj Urbánek

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 30 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 77697
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 36 m²
Balkóny Balkon
Datum vložení před 21 dny
Plocha pozemku 30 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k pronájmu moderně zařízený byt 1+ kk o rozloze 30m2 s balkónem 6m2, který se nachází v 1.patře novostavby s výtahem v ulici Bolevecká, v klidné části obce Horních Měcholup na Praze 10.
Tato jedinečná nemovitost vyniká svým luxusním designem a kvalitním vybavením, které splní i ta nejvyšší očekávání náročných klientů.

Byt prošel kompletní rekonstrukci a disponuje moderním designem, který dotváří jedinečnou atmosféru. S celkovou podlahovou plochou 30m² a užitnou plochou 36m² poskytuje dostatek prostoru pro pohodlný život. Byt sestává ze vstupní chodby s prostornou šatní skříňí, kompletně vybaveného kuchyňského koutu novými elektr. spotřebiči vysoké kvality: indukční varná deska, lednice s mrazničkou, myčka, vestavná a mikrovlnná trouba. Obývací prostor poskytuje dostatek prostoru díky moderní výklopné manželské posteli. Ideálním místem pro odpočinek a relaxaci je balkón (6m2) s venkovními žaluziemi a balkónovým nábytkem. V koupelně je sprchový kout s toaletou, pračkou a sušičkou. V bytě je centrální vytápění.

V blízkosti se nachází Hostivařský lesopark, kde jsou k dispozici stezky pro pěší a cyklisty. Součástí lesoparku je i vodní nádrž Hostivař s velkou hlavní pláží nabízející sportovní hřiště a stánky s občerstvením. V okolí je dále moderní golfový areál, sportovní areál a nákupním centrum VIVO se širokou nabídkou zboží a služeb. Snadná a rychlá dostupnost do centra města: 3min. pěší chůzí na autobusovou zastávku "Bolevecká" nebo 15min. pěší chůzí na vlakové nádraží Praha-Horní Měcholupy.

Tento luxusní byt je ideální volbou pro ty, kteří ocení komfort, eleganci a kvalitu. Pokud hledáte jedinečnou nemovitost s prvotřídním vybavením v klidné lokalitě s kompletní občanskou vybaveností, pak je tato nabídka určena právě pro vás. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat.

Byt je ihned dostupný k pronájmu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Matěj Urbánek
Matěj Urbánek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Matěj Urbánek
Matěj Urbánek
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti