Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

18 800 Kč za měsíc

D

Méně úsporná

  • + služby 645 Kč/1 os.,elektřina a plyn (převod) 1.600Kč, kauce 18.800Kč, provize 18.800Kč+DPH
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martina Procházková

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení včera
Plocha celková 44 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 44 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti N231016
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Patro 3.

Popis nemovitosti

K dlouhodobému nájmu, byt 300 m od metra C - Vyšehrad, volný od 1.11. Byt je vhodný pro 1 nebo 2 dospělé osoby, zvířátko povoleno (s výjimkou většího plemene psa), cizinci dohodou.

Rekonstruovaný a velmi prostorný byt s dispozicí 1+1, o výměře 44 m2, umístěný ve 2. patře udržovaného činžovního domu, bez výtahu, v atraktivní lokalitě Prahy 4 na Pankráci, v ulici Marie Cibulkové. Dům je vzdálen jen pár metrů od nájezdu na magistrálu a Kongresového centra Praha.

UPOZORNĚNÍ. Na domě momentálně probíhají stavební práce, ve výstavě jsou již od začátku roku 2 půdní byty. Hrubá stavba je již hotová a od 1. října v bytech probíhají již jen interiérové práce. Za způsobené případné narušování denního klidu od 1.11.do 31.12. bude úhrada nájemného ve snížené výši 13.000 Kč/měs. Nájemné od 1.1.2025 bude pak v plné výši 18.800 Kč. Více informací u makléře.

Velká kuchyň (18 m2) s výhledem do zeleně a tiché vilové zástavby. Na míru vyrobená novější kuchyňská linka se spotřebiči (pračka, sporák s elektrickou troubou a plynovými hořáky, lednice s mrazákem, myčka). Z kuchyně se vstup do koupelny. Koupelna s oknem, vanou, umyvadlem s galerií (ke dni předání bytu bude v bytě instalována zcela nová galerie) a dále je zde plynový kombinovaný kotel pro ohřev vody a vytápění. Nezařízená ložnice (14,6 m2) s dvěma okny směr ulice. Mezi kuchyní a ložnicí je průchozí chodba (5,5 m2) s úložným prostorem v podhledu a vestavěná šatní skříň. Do podhledu lze uložit lyže, lyžáky, veškeré sportovní potřeby, sezonní oblečení apod. (přístup přes poklop se sklápěcím žebříkem). V předsíni je druhá vestavěná skříň s botníkem. Samostatné WC s umyvadlem a zrcadlem, okno do světlíku. Zahradu domu užívají pouze spodní dva byty. Sklep není. V přízemí domu se nachází večerka s potravinami. Nedaleko domu park a vstup do areálu na Vyšehradě - národní kulturní památka.

Zúčtovatelná záloha na služby pro 1 osobu 645 Kč, záloha na plyn 1.000 Kč, záloha na elektřinu 600 Kč (energie se převádí na nájemce).

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martina  Procházková
Martina Procházková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martina  Procházková
Martina Procházková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti