Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

49 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Norayr Javuktsyan

211 624 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Dálnice
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha obytná 620 m²
ID nemovitosti 334
Plocha celková 300 m²
Plocha zastavěná 300 m²
Datum vložení před 21 dny
Plocha pozemku 3 997 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

iHomes real estate Vám ve výhradním zastoupení nabízí k prodeji dvě výjimečné nemovitosti v klidné rezidenční oblasti Unhošť, která se nachází na rozhraní Křivoklátské vrchoviny a Pražské plošiny, jen 21 km západně od centra Prahy. Tyto nemovitosti zahrnují pečlivě rekonstruovanou rodinnou vilu z období první republiky a menší hostinský dům, obě obklopené krásnou parkovou zahradou s bohatou vzrostlou zelení, což zajišťuje naprosté soukromí a klid.

Dispozice hlavní vily je 7+kk a má plochu 470 m2. Byla postavena v roce 1903 a kompletní rekonstrukce byla provedena v roce 2010.
Vila je navržena pro komfortní rodinné bydlení. V přízemí najdete prostornou kuchyň, obývací pokoj, pracovnu a velkou společenskou místnost s výhledem do zahrady. Dále zde nechybí hostinský záchod, koupelna, technická místnost a předsíň. V prvním patře jsou čtyři ložnice, dvě koupelny a velká terasa. Vila má také suterén vhodný pro různé využití.

Během rekonstrukce byla vyměněna okna za Euro okna s izolačními dvojskly, instalován nový plynový kotel a podlahové vytápění. Fasáda byla rovněž obnovena. Na pozemku se nachází samostatná garáž a dvě parkovací místa.

Hostinský dům má dispozici 3+kk o výměře 220 m2.
Tento menší dům je ideální pro hosty nebo další členy rodiny. V přízemí je společenská místnost s otevřeným krbem a posezením, plně vybavená kuchyň s barem a hostinský záchod. V prvním patře jsou dvě ložnice a koupelna s vanou a záchodem.

Obě nemovitosti jsou obklopeny nádhernou parkovou zahradou, která zahrnuje vzrostlé stromy, jezírko s okrasnou fontánou a cestičky mezi květinovými záhony. Tato zahrada poskytuje dokonalé místo pro relaxaci a rodinné aktivity. Celková plocha pozemku je 3 997 m.

Unhošť je klidná rezidenční oblast s krásnou přírodou. V blízkosti jsou cyklostezky a turistické trasy. Ve městě najdete veškerou občanskou vybavenost, včetně obchodů, pošty, restaurací, kaváren, supermarketů, školky a základní školy, hřišť a čerpacích stanic.

Doprava do Prahy je zajištěna pravidelnou autobusovou linkou, která umožňuje snadný přístup na Zličín za 25 minut autobusem nebo 15 minut autem. Letiště Václava Havla je dosažitelné za pouhých 10 minut jízdy.
Třída energetické náročnosti: G

Tato nabídka představuje ideální možnost pro klidné rodinné bydlení v dosahu hlavního města, se všemi výhodami venkovského života a snadnou dostupností do Prahy.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Norayr  Javuktsyan
Ing. Norayr Javuktsyan
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Norayr  Javuktsyan
Ing. Norayr Javuktsyan
Telefon zobrazit telefon