Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. David Krátký

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Telefon, Internet
ID nemovitosti 12997
Plocha pozemku 6 001 m²
Plocha zastavěná 450 m²
Elektřina 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Ochrany omezení CHKO
Datum vložení před 13 hodinami
Plocha obytná 1 000 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 747 m²

Popis nemovitosti

Hledáte výjimečnou nemovitost, která má duši a dýchne na vás svou historií?

Představuji vám impozantní vilu Rückl, která je dokonalým spojením minulosti a přítomnosti. Elegantně kombinuje prvorepublikovou architekturu s moderními prvky, čímž si uchovává atmosféru nejúspěšnější éry plné naděje, prosperity a vytříbeného vkusu, aniž by obětovala komfort současného bydlení. Tento výjimečný dům postavený v roce 1908 jako rodinné sídlo zakladatele sklárny Rückl, nyní hledá nového majitele.

Vila se nachází v obci Nižbor uprostřed malebné přírody Křivoklátských lesů a nabízí úchvatný výhled na zámek Nižbor a řeku Berounku. Na ploše 746 m² najdete dvě obytná podlaží s velkorysým prostorem. V přízemí jsou 3 byty o dispozici 1+1, 1+kk a 4+1 a dva byty o dispozici  4+kk a 4+1 se nacházejí v prvním patře. Interiér domu prošel citlivou rekonstrukcí, která kombinuje moderní design a kvalitní provedení s praktickými prvky, přičemž zachovává původní styl a kouzlo této prvorepublikové vily. Půdní vestavba o rozloze 265 m² skýtá úžasný potenciál pro mezonetový byt či ateliér, pro luxusní bydlení nebo kreativní prostor. Ve sklepním podlaží najdete potřebné technické zázemí a dostatek skladovacího prostoru.

K vile náleží rozlehlý pozemek o velikosti 6 001 m², který vám zajistí maximální soukromí a doslova oázu klidu. Užijte si nádhernou zahradu v japonském stylu s malebným rybníčkem, osvěžujícím bazénem a prostornou pergolou s grilem, ideální pro relaxaci a posezení s přáteli. Nechybí ani parkovací stání až pro pět vozů. 

Díky své nadčasovosti nabízí široké spektrum využití – od luxusního bydlení přes podnikání až po relaxaci. Poskytuje prostor pro seberealizaci i pro budování společenského statusu.

Blízkost přírodních krás Křivoklátských lesů, malebného okolí řeky Berounky a skvělá dostupnost do Berouna i Prahy činí z této vily ideální místo pro prestižní bydlení či komerční využití, např. jako sanatorium či penzion.

Investicí do této vily získáte hodnotný kousek naší historie. Je elegantní, reprezentativní a jelikož není památkově chráněna, nabízí neomezené možnosti pro úpravy dle vašich přání a představ. 

Příběh, který pokračuje...

Vila z roku 1908, postavená pro Antonína Rückla, zažila jak éru slávy, tak období úpadku po znárodnění v roce 1945. Po návratu do rukou rodiny Rücklů v roce 1992 byla pečlivě obnovena do původní krásy. Nakonec se však rodina rozhodla vilu předat novému majiteli, aby její příběh pokračoval s novou kapitolou.

Neváhejte a domluvte si osobní prohlídku, kde vám rád odhalím celý příběh a kouzlo této jedinečné vily. Nechte se uchvátit její atmosférou a zažijte genius loci tohoto úžasného místa.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. David Krátký
Ing. David Krátký
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. David Krátký
Ing. David Krátký
Telefon zobrazit telefon