Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

A

Mimořádně úsporná

  • informace o ceně v RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Hana Machová

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti HMA1868-202405250415
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Datum vložení před 22 dny
Plocha celková 346 m²

Popis nemovitosti

Prodej dvoupodlažní, nízkoenergetické (A) - pasivní, luxusní novostavby 346m2 (kolaudováno 2024)s rekuperací, nadstandardním vybavením (cena veškerého vybavení je součástí kupní ceny) rodinné vilky se samostatně stojícím domkem se saunou, vytápěné tepelným čerpadlem na slunném pozemku (933 m2) s krásnými výhled do zeleně přilehlého lesa, se krásnou udržovanou zahradou v turbulentně se rozvíjející obci Vysoký Újezd - okres Beroun.

Příjemný rezidenční projekt rodinných vilek klidném prostředí v zeleni v blízkosti lesa navazuje na původní vesnici stejného jména a je ideálním bydlením pro všechny, kteří hledají klidný styl života v zeleni v rychlém dosahu Prahy a veškerých služeb. 5 minut jízdy autem od nájezdu na dálnici D5 a 20 minut od nejbližší stanice metra Zličín.

Dispozici krásného domu tvoří dvě podlaží. Vstupní zahrnuje prostornou vstupní halu se zabudovanými šatními skříněmi, otevřený koncept slunného obývacího pokoje s kuchyní, jídelnou a přímým vstupem na terasu s posezením a neopakovatelnými výhledy do zahrady a lesa. Dále je velká ložnice s výstupem na terasu, sen suit koupelna se sprchovým koutem, dostatek úložných prostor - po celém obvodu stěny v ložnici, vysoké šatní skříně zhotovené na míru. V přízemí je navíc umístěná místnost pro technické zázemí domu včetně místa pro pračku a sušičku. V prvním patře se nachází 3 ložnice s terasami a hlavní koupelna. K domu náleží také přístavba designové domku s místem pro možnost celoročního využití barbecue, samostatná sauna se sprchovým koutem. K dispozici prostorná garáž a možnost dalšího venkovního parkování přímo na pozemku před domem. Dům je obklopený krásnou, udržovanou zahradou a automatickým zavlažováním.

Nadstandartní vybavení zahrnuje kompletní nákladné a designové vybavení - designovou kuchyňskou linku v nadčasovém šedém dekoru se spotřebiči BOSCH. Krbová kamna umístěné v obývací části. Pohovky, jídelní stůl, židle, koberce, luxusní postele v obou podlažích. Dům se prodává kompletně vybavený, jak uvedeno ve fotodokumentaci a veškeré zařízení je součástí kupní ceny domu. V celém 1.NP se nachází podlahové vytápění, v 2.NP je podlahové vytápění a navíc topné žebříky v koupelnách. Zdrojem ohřevu je tepelné čerpadlo Daikien vzduch - voda. Všechna okna mají elektrické žaluzie na dálkové ovládání, garážová vrata a brány na dálkové ovládání. Na terase vířivka s letním posezením.

Krásná lokalita s dosahem atraktivního a velmi oblíbeného pro golfisty golfového hřiště a golfového resortu Albatross Golf Resort. Hřiště bylo vybudováno podle návrhu předního golfového architekta Keitha Prestona. Každoročně golfový resort hostí nejprestižnější golfovou akci D+D Real Czech Masters, která je součástí PGA European Tour. Výborná dojezdová vzdálenost a dálnice D5 umožňují být v centru Prahy za necelou půl hodinu. V obci je otevřena prodejna potravin Žabka, krámek s farmářskými potravinami, víny, kávou a dalšími dobrotami, kosmetický salon a fitko. Vyhlášení italská restaurace - pizzerie.

Zastavěná plocha 290 m2
Celková plocha pozemku 933m2
Užitná plocha domu 346m2 ( 225m2 podlahová plocha domu + 121m2 terasy)

Velmi nízké náklady na vytápění ročně : 900 Kwt*4.8 Kč = 4 320 Kč
ID nemovitosti HMA1868-202405250415.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Hana Machová
Hana Machová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Hana Machová
Hana Machová
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit