Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

19 499 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • 19499000, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

82 694 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 70
Plocha pozemku 823 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 400 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické, Ústřední - tuhá paliva
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Datum vložení před 23 dny
Plocha užitná 176 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Dlažba
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 711 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivní nabídka! Nabízím k prodeji samostatný, prostorný rodinný dům v Úvalech se dvěma bytovými jednotkami s vlastním samostatným vchodem. Dispozice přízemí bytu: ( 3+1), předsíň, ložnice, pracovna, šatna, koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou, kuchyně, obývací pokoj z kterého se vchází na terasu s pergolou, která má letní kuchyň. Dispozice v prvním patře bytu: ( 2+1 s terasou o výměře 8m2), zádveří, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, prostorný obývací pokoj a ložnice. V prezentaci máte k náhledu 3D sken a půdorysy s dispozicí bytů. V roce 2013 proběhla rekonstrukce přízemí a nástavba prvního patra, kolaudace proběhla v roce 2017. Dále navazující stodola, od domu, kde se nachází malé technické oddělené místnosti, kotelna veškerá technická zařízení domu pro tepelné čerpadlo, veškeré rozvody vody pro oba byty domu, záložní kotel splňující eko na uhlí, na tuha paliva ,které je nyní odpojen, ale dá se připojit znovu a využít na topení a ohřev vody, využíván byl pouhé dvě sezony zcela nový koupený ,další koupený nový bojler elektricky pro oba byty pouze také dva roky využívaný záložní před pořízením a připojením tepelného čerpadla. Ve stodole je možné tedy zbudovat dva další byty o celkové výměře 149m2 a v další místnosti, kde už je přívod vody zbudován a připraven na kuchyňskou linku, připraven nový komín na kamna nebo krb na topení. V místnosti je možné dodělat další byt o velikosti garsoniéry o velikosti více než 20m2,ktera sousedi s venkovní, zahradní toaletou. Střecha z roku 2014, pálené tašky, dále jsou na střeše solární panely z roku 2023, tepelné čerpadlo z roku 2016. Celková výměra pozemku s domem činí 823m2.
Zahrádka dělaná ,tak aby zapadala do přírodního biotopu a co nejvíce efektivně splňovala účel šetřením vodou co nejmenšího zavlažování i ve velmi teplé často letní sezóny ,ve velkých letních déle trvajících vedrech, kdy není potřeba i přesto zahradu často zalévat a přesto si určitou vlhkost zahrada zachovává a na zahradě je vždy v určitých místech pohyblivý stín a zahrada slouží, jako velmi efektivní a příjemná klimatizace a klidné, dělené zelení místo od hluku od silnice a je využitelná ,jako velmi příjemné a klidné místo na celodenní pobyt na zahradě .Zahrada je i užitková s bio ovocem i sezonní bio zeleninou.
Na zahradě u domu se dále nachází i venkovní běžná toaleta vedle tepelného čerpadla ,který se využívá sezónně. Vedle pergoly u stodoly se nachází malý sklípek využívány na uskladnění brambor na zimu a zeleniny , který má celoroční teplotu kolem 6-8stupnu. Inženýrské sítě: kanalizace, vodovod, vlastní studna, vrtaná cca 30m hluboká, plyn- přípojka u plotu.
Výborná lokalita -Úvaly nabízejí veškerou občanskou vybavenost – školka, škola, lékaři, restaurace a sportovní vyžití. V centru Prahy jste do cca 30 minut.


Průkaz energetické náročnosti budovy prozatím není vyhotoven, proto uvádíme třídu G.
Ráda Vám poskytnu více informací k této nemovitosti a provedu Vás prohlídkou domu. Realitní makléřka Monika Vlčková

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Monika Vlčková
Monika Vlčková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Monika Vlčková
Monika Vlčková
zobrazit telefon