Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Silvie Žižková

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Studna kopaná, Veřejný vodovod
ID nemovitosti 224134
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 235 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 2 548 m²
Plocha zastavěná 723 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 235 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Při rezervaci do 15.9.2024 sleva 500 tis. Kč.
Možnost i výměny za menší dům.
Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji velmi zajímavý RD s užitnou plochou 235 m2, obklopený nádhernou udržovanou zahradou, do které jsou zasazena umělecká díla, dotvářející neobyčejnou atmosféru domu i zahrady a dokazující smysl pro detail současných majitelů. RD se nachází v Rudě u Nového Strašecí, v okr. Rakovník, 20 min. po D6 od Prahy.
Po vstupu do RD se ocitneme v prostorné předsíni
(16,32 m2), z níž se vchází vpravo do 2 neprůchozích pokojů (obývací pokoj 27,84 m2 a ložnice 27,84 m2), do spíže (3,74 m2) a do kuchyně (15,84 m2) s moderní rohovou kuchyňskou linkou a jídelním stolem. Přes kuchyň se dostáváme do chodby (7 m2), spojující obytnou část přízemí s technickým zázemím domu (dílna 12,22 m2, garáž 16,45 m2 a ateliér 13,33 m2). Z chodby se také vchází na samostatné WC a do koupelny (6 m2) s WC, bidetem a sprchovým koutem.
Z hlavní předsíně vedou dřevěné schody do podkroví, kde se nachází prostorná hala (29,5 m2) a pokoj (59 m2) s vestavěnými úložnými prostory. Součástí podkroví je ještě půda (66,5 m2), jež nabízí možnost vytvoření dalšího obytného prostoru.
Celý dům (zast. pl. 146 m2) je obklopen krásnou zahradou (2.293 m2) s parkovou úpravou, vzrostlými stromy, skleníkem, stodolou (zast. pl. 109 m2) a praktickou pergolou. Zahrada nabízí dostatek prostoru pro relaxaci, zahradničení i případné využití stodoly pro podnikání či jen domácí kutilství.
Pozemek je možné rozdělit na 2 stavební, ze kterých je původně sloučen. Skýtá tak možnost i vybudování dvougeneračního nezávislého bydlení s využitím možnosti přestavět stodolu na RD, nebo tuto možnost využít jako investiční.
Na pozemku je splašková i dešťová kanalizace, obecní vodovod, vlastní studna, elektřina a na hranici pozemku i plyn, který se dá velmi jednoduše zavést do domu.
Vytápění domu je nyní zajišťováno pouze kamny na pelety a elektrickými přímotopy.
RD se nachází v obci se základní občanskou vybaveností. Je zde školka, Coop, menší domov důchodců, kulturní dům, knihovna, hostinec, dětské hřiště, fotbalové hřiště a zbývající veškerá občanská vybavenost se nachází ve 2,5 km vzdáleném Novém Strašecí.
Vynikající je dopravní dostupnost, jezdí zde několikrát do hodiny autobusy přímo do Prahy (M Zličín, M Motol, M Hradčanská) a nájezd na dálnici D6 je vzdálen 3,5 km (za 20 min. hranice Prahy), Novým Strašecím projíždí vlak (Rakovník - Praha Dejvice).
Obec Ruda je obklopena Křivoklátskými lesy a jejím územím prochází několik cyklostezek.
Doporučuji prohlídku tohoto zajímavého RD, který je oázou klidu a pohody.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Silvie Žižková
Silvie Žižková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Silvie Žižková
Silvie Žižková
Telefon zobrazit telefon