Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 750 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Petr Dřevo

11 663 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Zdroje vody Studna vrtaná
ID nemovitosti 885940
Plocha pozemku 2 396 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 24 dny
Plocha užitná 106 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 266 m²

Popis nemovitosti

Za cenu pozemku nabízíme k prodeji původní zemědělskou usedlost v obci Pňovice. Umístění, členitost a tvar pozemku potěší každého, kdo nehledá jednotvárnost a uniformitu satelitních zástaveb v blízkosti velkých měst. Usedlost zároveň mile překvapuje příznivou cenou.

Na celkové rozloze pozemku 2396 m2 je k dispozici rodinný dům (č. p. 15, parc. č. st. 25), na jehož obytnou část navazuje prostorná maštal s klenutými stropy a chlév, dále pak z venku přístupný zahloubený klenutý sklep, stodola (bez krovu a krytiny), pozůstatky hospodářského zázemí a rozlehlá zahrada s ovocnými stromy. Na pozemku jsou dvě kopané studny, obě hluboké cca 10 metrů. Nemovitost nabízí mnoho prostoru pro budování, tvoření a kreativitu. Mnoho prostoru pro nadšence do chovatelství a zahrádkaření, pro každého, kdo chce získat alespoň částečnou potravinovou soběstačnost, pro každého, komu se omrzel život ve městě.

Poslední větší přestavba domu proběhla cca v roce 1972, od té doby je dům bez zásadních rekonstrukčních prací. V posledních letech byl dům prázdný. Interiéry jsou bez údržby, avšak krov a krytina je v dobré kondici. Nezvykle prostorné podkroví poskytuje do budoucna řadu možností využití. A nejen to. Díky dobré dostupnosti po přilehlé komunikaci I/19 (Rožmitál pod Třemšínem jen 4km, Příbram jen 15km, Březnice jen 4,5km) je v dosahu jak občanská vybavenost, tak podnikatelské příležitosti. Usedlost je vhodná k trvalému bydlení i k podnikání, dobrý podnikatelský záměr jistě dokáže spojit obojí. Zároveň zde lze vytvořit klidné místo k rekreaci a k odpočinku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Petr Dřevo
Petr Dřevo
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Petr Dřevo
Petr Dřevo
zobrazit telefon