Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

129 995 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Adam Bell

13 752 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Místní zdroj
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení před 9 dny
Plocha pozemku 350 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Parkování na ulici, Vlastní parkovací stání
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 60 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
ID nemovitosti F12891
Plocha celková 350 m²
Plocha zastavěná 60 m²

Popis nemovitosti

Dům 3+kk se střešní terasou Camposol, Španělsko

Nabízíme vám jedinečnou příležitost pořídit si samostatně stojící vilu v žádané rezidenční oblasti Camposol. Tato nádherná vila se nachází v klidné části obce a je orientována na jižní stranu, což zaručuje celodenní sluneční svit.

Nemovitost o zastavěné ploše 60 m² se rozkládá na pozemku o velikosti 350 m². Dispozice domu je 3+kk, což znamená, že zde naleznete dvě komfortní ložnice a jednu nadstandardní koupelnu. Celý dům je vybaven moderní bílou technikou a připraven k okamžitému nastěhování.

Vila nabízí dostatečný prostor pro instalaci soukromého bazénu, kde si můžete užívat letní osvěžení. Z přední terasy je skvělý výhled do zahrady a otevřené výhledy na okolní krajinu vám zajistí pocit naprostého klidu a soukromí.

Součástí vybavení je klimatizace a stropní ventilátory pro maximální komfort v horkých letních měsících, krb a ústřední topení, které zajistí příjemnou atmosféru v zimních měsících. Nedílnou součástí je také soukromá střešní terasa, kde si můžete užívat klidné večery pod hvězdami.

Dům je obklopen zahradou, která je nenáročná na údržbu a poskytuje dostatek prostoru pro relaxaci i okrasné rostliny. K dispozici je také underbuild, ideální pro ukládání sezónních věcí, a parkování mimo silnici pro vaše pohodlí.

Bezpečnost je zajištěna rošty a mřížkami proti muškám, takže můžete v klidu užívat vnitřní a venkovní prostory bez nežádoucích návštěvníků.

Nemovitost je situována v oblíbené rezidenční oblasti Camposol Golf Development, která nabízí veškeré potřebné vybavení – od dvou obchodních center s různými supermarkety, přes veterináře, optiky, kadeřnictví, zubaře, banky, pošty, bary a restaurace, až po zdravotní středisko, lékárnu a komunitní centrum. Samozřejmě nesmí chybět ani 18jamkové golfové hřiště a klubovna, kde se konají různé společenské akce a živá hudba.

Poloha je dalším obrovským plusem – nádherné pláže Středozemního moře a přístav v Puerto de Mazarron jsou vzdáleny pouze 15 minut jízdy autem. Letiště Corvera (Murcia) je vzdáleno 30 minut jízdy a do Alicante dojedete za pouhou hodinu.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo sjednání prohlídky této skvělé nemovitosti v Camposolu, kde si můžete užívat slunce, pohodu a kvalitní život v nádherném prostředí.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Adam Bell

Nemovitost nabízí

 Adam Bell
Adam Bell
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti