Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

12 890 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
big left
big right
Nemovitost nabízí
Ludmila Janočková

56 561 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 126
Plocha užitná 180 m²
Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 10 dny
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Po rekonstrukci

Popis nemovitosti

V přímém pověření majitele nabízíme k prodeji rodinný dům s velmi příjemnou atmosférou, s velkou zahradou se vzrostlými stromy, zahradním domkem, s garáží a venkovní terasou v Újezdě nad Lesy, Dům se nachází prakticky v centru Újezda (několik minut Lidl, Česká spořitelna,obchody…), přitom v naprosto klidné ulici bez provozu. Tedy ideální bydlení pro rodinu s dětmi. Na dům navazuje prostorná garáž pro jeden automobil(i pro SUV) a na ni pak zděný zahradní domek, který lze využít jako dílnu, technické prostory, sklad apod.
Dům prošel nákladnou celkovou rekonstrukcí-byl kolaudován v r. 2000. Budova je zateplena, má novou střešní krytinu, nová plastová okna, rozvody vody v plastu, rozvody elektřiny v mědi, rozvody topení v mědi, v přízemí je podlahové topení, plynový kotel k vytápění a ohřevu teplé vody, v obývacím pokoji krbová kamna, 2 koupelny rovněž z r.2000.V současné době vyžaduje vnitřní rekonstrukci-novou kuchyň, ev. místo koberců jiný druh podlahových krytin, vymalování celého domu… V domě bydlel v posledních letech manželský pár důchodců.
Dům má dispozicí 5+1, celkem téměř 180 m2 obytné plochy včetně zahr.domku a terasy. Dispoziční řešení domu: 1. NP - obývací pokoj (17,06m2) s krbovými kamny,na něj navazující kuchyň (9,40m2) se starší a velmi malou kuchyňskou linkou, vedle kuchyně prostorná spíž (3,73m2), další pokoj (14,78m2), prostorná koupelna s vanou a WC (5,95m2) a praktická komora (2,70m2) pod schody (3,33m2)
2. NP - 3 pokoje (23,03m2 +14,77m2+11,16m2) ,z tohoto východ na velkou terasu (14,40m2), dále pak 2. koupelna se sprchovým koutem a WC (5,25m2). Z 2. NP je ještě přístupná půda.
Pozemek má velikost 748 m2, na němž zahrada s celkovou rozlohou kolem 540m2, se vzrostlými stromy a okrasnými křovinami čeká na další úpravy.
Dům je napojený na veškeré inženýrské sítě - městský vodovod, kanalizace, plyn a elektřinu. K dispozici je i kopaná studna.
Újezd nad Lesy je městská část č.21 Prahy 9. Leží na přímém vlakovém spojení-z centra Prahy (z Masarykova či Hl. nádraží) jezdí vlaky ve špičce v 15 minut. intervalech do Klánovic, odtud pak je návazné autobusové spojení - pouhé 2 stanice autobusem. Dopravní spojení do Prahy je také PID-autobus č.221na Černý most (20 minut) a další linky do dalších částí Prahy.
V Újezdě je i poměrně velmi rozsáhlá obč. vybavenost,obchody: Lidl, Penny,Albert,menší obchody s různým sortimentem, zdravotní středisko, zubní ordinace, lékárna, několik restaurací, Masarykova základní škola, dětské hřiště…
Energetický štítek: bude dodán, zatím evidujeme třídu G
Cena: 12 890 000Kč Cena zahrnuje i provizi RK a veškeré právní služby (smlouvy, úschova…).
Poplatky za služby ve výši: voda: cca 1 350Kč/měsíc, odpad: 420,-Kč/os a rok,
el.2 500Kč/měs.,plyn:5 000,-Kč/měsíc
Nemovitost je ihned k dispozici. Možné financovat pomocí hypotečního úvěru, se kterým Vám rádi pomůžeme.
Pro více informací mě neváhejte kontaktovat, mileráda odpovím na Vaše dotazy a poskytnu detailní informace či prohlídku.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (203)
small left
small right