Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

10 999 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Hanousek

46 646 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 39
Plocha pozemku 675 m²
Balkóny Terasa
Datum vložení před 24 dny
Plocha užitná 176 m²
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Velké pokoje pro velkou rodinu, klidná slepá ulice a jen dva přímí sousedé… Popsali byste takhle své vysněné bydlení? Tak právě na vás čeká jen 10 minut od Olomouce rodinný dům v moderní obci Bělkovice-Lašťany.

Nabízím vám rodinný dům s dispozicí 5+kk a výměrou 176 m2 v klidné obci Bělkovice-Lašťany. Dům je dvoupodlažní a na pozemku o velikosti 675 m2 nechybí krytá pergola a garáž pro jeden automobil. Skládá se z obývacího pokoje, kuchyně, 3 pokojů, 2 koupelen, samostatného WC, dětské herny a technické místnosti.

V přízemí je obývací pokoj s výměrou 30 m2, kde si rodinnou pohodu užijete po celý rok. V zimě vám relax na gauči zpříjemní praskání dřeva v krbu a v létě stačí otevřít velké posuvné dveře a celý prostor propojit se zahradou.

Z obýváku se průchodem dostanete do moderní minimalistické kuchyně. Kuchyně má 15 m2 – dost místa tu budete mít na vaření i jídelní stůl, u kterého si vychutnáte plody své práce.

Vedle kuchyně je samostatný pokoj, ze kterého může být pracovna nebo třeba ložnice pro hosty. Jak z pokoje tak i z obýváku se pohodlně dostanete rovnou na zastřešenou dlážděnou terasu, kde můžete trávit večery s rodinou i o samotě se sklenkou vína.

Koupelna v přízemí má rohovou vanu, je tu i samostatná toaleta a technická místnost.

Po schodišti vystoupáte do patra, kde na vás čeká prostorná chodba. Ta vede do otevřené dětské herny, kam stačí osadit dveře a máte o pokoj navíc. Hned vedle je praktická technická místnost na pračku a sušičku.

Ve dvou velkých ložnicích s výměrou 29 m2 a 36 m2 se bude pohodlně spát, relaxovat i studovat – místa je tu dost na postele, skříně, pracovní stoly i relaxační zákoutí.

V patře je druhá koupelna s vanou a WC, takže na ranní hygienu nebudete stát frontu.

Zahradu u domu zdobí okrasné záhony a poměrně vzrostlé stromy. Je tu místo i na bazén nebo trampolínu.

Před domem je zámková dlažba a nechybí ani trocha té zeleně. Motorizovanou bránou si najdete až ke garáži, kde pohodlně zaparkujete auto a uložíte jízdní kola.

Dům se prodává kompletně vybavený.

TECHNICKÉ PARAMETRY
Dům byl zkolaudován v roce 2011. Je postaven z cihlových tvárnic Porotherm a kompletně zateplený. Střecha je sedlová s pálenými taškami. Vytápění zajišťuje elektrokotel a ohřev vody zajišťuje elektrický bojler o objemu 125 l. Odpad je řešen septikem s trativodem. Na pozemku je vrt o hloubce více než 30 m. Krbové vytápění je napojeno na radiátory v domě. Interiér domu disponuje bezfalcovými dveřmi s magnetickými rozetami zn. Hormann.

KLIDNÁ LOKALITA TÉMĚŘ BEZ SOUSEDŮ
Milujete klid? Tak tady ho budete mít. Dům stojí ve slepé ulici a má jen dva přímé sousedy. Pod pergolou si užijete pohodu a výhled do zeleně všude okolo. Pergola je orientovaná na jihovýchod a sluníčka budete mít dostatek po celý den. Zahrada je osázená vzrostlejšími stromy a okrasné záhony jsou bezúdržbové. Stačí posekat trávu.

Více informací najdete na webu realitní kanceláře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Hanousek
Jiří Hanousek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Hanousek
Jiří Hanousek
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti