Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

21 490 000 Kč

A

Mimořádně úsporná

  • vč. provize a právních služeb
big left
big right
Nemovitost nabízí
Milan Špinka

94 297 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Datum vložení před 16 dny
Plocha zastavěná 129 m²
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
ID nemovitosti 1830
Plocha užitná 133 m²

Popis nemovitosti

Velmi rád Vám v zastoupení majitele k prodeji nabízím nadstandardní nemovitost. Individuálně řešená moderní vila s dispozicí 4+kk, obytnou plochou 133 m2 a pozemkem 644 m2 poskytuje jedinečnou atmosféru a vysokou míru soukromí. Pasivní dům s nadstandardně kvalitním vybavením včetně bioklimatické pergoly či venkovní vířivky, který uspokojí i velmi náročné. Naprosto exkluzivní je tento dům svou polohou, která již ničím nemůže být narušena a naskýtá výhled na celé město Beroun a široké okolí. Pražský Zličín autem za 12 min (centrum 30 min). Zajistíte si klid se vším komfortem. To je Vila Solis na Větrné ulici.

Tato novostavba z roku 2020 s vlastní aktivní rekuperací, el. podlahovým topením a el. venkovními žaluziemi nabízí luxusní bydlení se zaměřením na do posledního detailu dotažené minimalistické prvky. Prostorná obývací část domu je skrze prosklená francouzská okna propojena s velkou terasou, vířivkou (USSPA) a bioklimatickou pergolou s tepelným zářičem, bočním stíněním a stahovací střechou. Dům dále nabízí v současné chvíli 2 ložnice, pracovnu, prostornou šatnu (možnost změny na další pokoj a tím dispozici 5+kk), klidovou místnost, dvě koupelny s toaletou, další samostatné WC se záchodovou sprchou, technickou místnost a prostorný venkovní sklad. Celou nemovitost si můžete prohlédnout ve virtuální prohlídce, která je součástí propagace.

Nejmodernější technologie, které zajistí Vaše vysněné bydlení zahrnují kamerový systém s alarmem, elektrická vrata, osvětlení na čidla, tepelné čerpadlo, fotovoltaickou elektrárnu na střeše minimalizující náklady energie a tím snižující závislost na dodavatelích energií, dánskou aktivní rekuperaci Nilan VPL15 TOP, jež zajišťuje čerstvý vzduch bez tepelných ztrát a pomáhá s topením i chlazením nemovitosti. Celý dům je napojen na aplikaci chytré domácnosti, dále nábytek na míru, podomítkové systémy Grohe, nadstandardní velkoformátová italská dlažba, třívrstvá dubová podlaha, kuchyňská linka na míru s keramickou deskou, spotřebiči značky Miele a ionizátorem na úpravu vody (filtrace a následně ionizace pH od kyselé po zásaditou).

Dům se nachází na krásném pozemku o výměře 664 m2 vč. zastavěné plochy s krytým parkovacím stáním a skladem. Jedná se o skvělou lokalitu s jedinečným výhledem na město Beroun. Perfektní dopravní dostupnost do Prahy (cca 12 minut autem na Zličín), plná občanská vybavenost (školy, školky, gymnázium, Rehabilitační nemocnice Beroun s nejnovějším Centrem duševní rehabilitace, bazén, fitness centra, restaurace, obchody, veškeré služby), zkrátka více než příjemné místo k bydlení. Golfový areál Beroun Golf Club 3 min jízdy autem, stejně tak cyklostezka kolem řeky Berounky skýtající neomezené možnosti pro běh, cyklovyjížďky či procházku s kočárkem a dětmi.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (18)
small left
small right
Reklama

Možná se vám bude hodit

mail

Stavby rodinných domů

Pozemní stavitelství Josef Malý

Adresa: Česká 48/5, Beroun, 26601
Email: maly.mavys@centrum.cz
Web: https://www.stavitelstvi-jm.cz/