Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

15 290 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • cena za nemovitost včetně provize RK, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

64 844 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 41
Plocha pozemku 208 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 111 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 128 m²

Popis nemovitosti

Hledáte nové, cenově dostupné, bydlení v rodinném domě, přitom v dobré dojezdnosti do Prahy? Pak pro Vás máme zcela nový, čerstvě dokončený rodinný dům o dispozici 5+kk v klidné a vyhledávané lokalitě Prahy 10 - Dubči. Dům o podlahové ploše 110,08 m2 + garáž 17,01 m2 se nachází na konci klidné ulice Nezdova v lokalitě vzdálené cca 14 min na linku metra "C" Háje a metra "A" Depo Hostivař, 10 min od vlakové stanice Nádraží Horní Měcholupy a 2 min od autobusové zastávky. Jedná se o nízkoenergetický dům dispozice 5+kk, s garáží, dvěma parkovacími venkovními stáními, terasou v zadní části domu a menší zahradou.

Dispozice:
Celý dům je velmi chytře a dobře dispozičně řešen.
Přízemí domu: vstupní chodba, spodní koupelna s toaletou a umyvadlem, garáž, technická místnost s tepelným čerpadlem. Dominantou přízemí je obývací pokoj 31,06 m2 s kuchyní a vstupem na terasu a zahradu u domu. V horním patře pak naleznete tři ložnice o rozměrech 13,20m2, 11,53 m2, 11,51 m2 a pracovnou 7,39 m2. V horním patře je prostorná, kvalitně vybavená koupelna se sanitou značky Villeroy Bosch. V domě jsou všude použity nadstandardní materiály - kompozitní vinyl a dlažba na podlahách, dřevěné kvalitní schodiště, koupelnové doplňky značky Villeroy Bosch a Hansgroche, tepelné čerpadlo značky NiBE - systém voda_vzduch. Podlahové topení ve všech místnostech. Okna trojskla. Samostatná nosná zeď se sousedním domem a akustická vata. Dům je stavěn a zkolaudován jako samostatný rodinný dům energetické třídy B.
Nízké měsíční poplatky 3 500 - 4000 Kč /měs.

Lokalita:
Dubeč patří k oblíbeným a vyhledávaným lokalitám. Dům se nachází v klidné části Dubče, přitom 5 min vzdálené od místní základní a mateřské školy, 2 min od autobusové zastávky. V pěší dostupnosti naleznete veškeré základní služby - potraviny Tesco, poštu, menší obchůdky a pod. Vše podstatné obstaráte v obci v dosahu od domu. Autobusem či autem je perfektní a rychlé spojení do blízkých Čestlic,, kde se nachází velká nákupní zóna, Aquapark, či blízkých Šterbohol a zdejšího Retail parku či Retail parku Hornoměcholupská. Cca 10 min od domu se nachází oblíbený Podleský rybník s příjemnou procházkou, sběrem jahod a novým molem s restaurací a posezením a vodními sporty. Potraviny Lidl cca 10 min od domu. Z Dubče je skvělé dopravní spojení na Černý Most, či dálnici D1 směr Brno. Vlakové spojení Nádraží Horní Měcholupy cca 10 min od domu. Metro linky C a A 15 min od domu.

Dům je ideální volbou pro mladé rodiny a je připraven k okamžitému nastěhování.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Lucie Davídková MRE, MBA
Ing. Lucie Davídková MRE, MBA
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Lucie Davídková MRE, MBA
Ing. Lucie Davídková MRE, MBA
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti