Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

14 900 000 Kč

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Libor Manda

63 190 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Datum vložení před měsícem
Plocha obytná 121 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 121 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 18961
Plocha pozemku 172 m²
Plocha zastavěná 62 m²

Popis nemovitosti

Prodej řadového rodinného domu o rozloze 121 m² , ul. Na Štěpnici, Praha 8 - Libeň po kompletní rekonstrukci. Komfortní bydlení pro celou rodinu s dispozicí 4+kk a 2 koupelnami, v přízemí obývací pokoj s kuchyňským koutem a jeden pokoj, v 1. NP 2 pokoje, koupelna, kompletní podsklepení. Prostorově uspořádaný interiér a propojení obývacího pokoje s prostornou jižní terasou a zahradou prostřednictvím portálových posuvných dveří zvyšuje pocit komfortu a pohodlí. Terasu lze variabilně nahradit dobudováním zimní zahrady s posuvnými prosklenými stěnami ( vizualizace ve fotopříloze), vznikne tak další obytný prostor využitelný po celý rok.
Dům je připraven na instalaci solárních panelů a tepelného čerpadla, které pomohou snížit energetickou náročnost a šetřit životní prostředí. Před hlavním vchodem je vybudovaná nová přípojka elektřiny s možností nabíjení elektromobilu.
Klidná lokalita v blízkosti Ďáblického háje představuje ideální prostředí pro klidný život s možností rekreace v přírodě. Vynikající dopravní dostupnost zajišťují v docházkové vzdálenosti autobusy, tramvaj i metro. V okolí domu se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, restaurací, škol a školek.
Nemovitost je ideální investiční příležitost pro všechny, kteří hledají komfortní bydlení v klidné lokalitě s perfektní dostupností do centra Prahy s možností zajištění financování nebo převzetí stávající hypotéky.
Průkaz energetické náročnosti budovy (PENB) E.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Libor Manda
Ing. Libor Manda
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Libor Manda
Ing. Libor Manda
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti