Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 550 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně zajištění financování, zálohy elektřina: 1.700,-Kč, záloha plyn: 5.700,-Kč
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Leo Gabriel

27 778 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 6 dny
Plocha pozemku 1 288 m²
Plocha zastavěná 114 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 231 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
ID nemovitosti 884817
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 231 m²

Popis nemovitosti

Na prodej rodinný dům s dispozicí 6+2 situovaný v malebném městečku Polepy u Kolína. Tato nemovitost se nachází na prostorném pozemku o rozloze 1288 m2 a nabízí obytnou plochu 231 m2, rozloženou na dvě nadzemní podlaží a jedno podzemní podlaží. Dům disponuje jednou obytnou jednotkou, která celkově zahrnuje šest pokojů a dvě kuchyně. Budova která má zavedený plynový rozvod. K dispozici je veřejná kanalizace a připojení k obecní vodovodní síti.

Tento rodinný dům je v dobrém stavu a nabízí prostorné bydlení. V ceně jsou zahrnuta všechna zařízení spojená s domem, což zahrnuje například kuchyňské spotřebiče, vestavěný nábytek a další vybavení, které může novým majitelům usnadnit nastěhování. Parkování je možné na pozemku, což je velkou výhodou pro rodiny s více automobily.

Dům je ve vlastnictví fyzické osoby a nabízí přívětivé provozní náklady, což je ideální pro dlouhodobé rodinné bydlení. Nachází se v klidné a bezpečné lokalitě, která je zároveň dobře dostupná. Ve městě Polepy naleznete veškerou občanskou vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody, zdravotnická zařízení a sportovní vyžití. Blízkost města Kolín, vzdáleného jen několik minut jízdy, poskytuje další možnosti kulturního a společenského vyžití.

Tato nemovitost je ideální volbou pro rodinu hledající pohodlný a prostorný dům v příjemném prostředí. Díky své velikosti a dispozici nabízí dostatek prostoru pro všechny členy rodiny i návštěvy. Prostorné a světlé pokoje jsou ideální pro společné rodinné chvíle, zatímco jednotlivé ložnice poskytují dostatek soukromí. Kuchyně je moderně vybavena a dostatečně velká pro přípravu rodinných jídel. Obývací pokoj nabízí příjemné místo pro odpočinek s rodinou nebo přáteli.

Velkou výhodou této nemovitosti je její umístění v Polepích, které je známé svou klidnou atmosférou a krásnou přírodou. Okolní krajina nabízí mnoho možností pro procházky a výlety do přírody, což je ideální pro rodiny s dětmi i pro milovníky přírody. Blízké lesy a parky jsou skvělým místem pro relaxaci a aktivní odpočinek.

Tento půvabný dům v Polepích čeká na nového majitele, který ocení jeho jedinečné kouzlo a prostorné bydlení. Navštivte tuto nemovitost a najděte svůj nový domov, který splní všechny vaše představy o ideálním bydlení. Tento dům je skutečnou oázou klidu a pohodlí, kterou si zamilujete na první pohled. Nepropásněte tuto jedinečnou příležitost stát se majitelem krásného rodinného domu v Polepích u Kolína.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Leo Gabriel
Leo Gabriel
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Leo Gabriel
Leo Gabriel
zobrazit telefon