Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

10 990 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Anna Opluštilová

46 608 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Zděná
Datum vložení před 9 dny
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Balkóny Terasa
Plocha pozemku 440 m²
ID nemovitosti 620
Plocha užitná 185 m²

Popis nemovitosti

Realitní kancelář ALLE reality&development s.r.o. Vám v exkluzivním zastoupení nabízí projekt nízkoenergetických samostatně stojících rodinných domů v Olomouci. Jedná se o ucelený komplex osmi samostatně stojících domů o dispozici 4+kk, nebo 5+kk s garáží. Výstavba prvních dvou domů byla zahájena na jaře 2024 a předpokládaný termín dokončení je plánovaný v polovině roku 2025. Domy jsou zděné, dvoupodlažní s možností mnoha klientských změn a nadstandardních prvků.

RD 3 o dispozici 4+kk má užitnou plochu 185 m2. Dominantou přízemí je velkorysý obytný prostor s jídelnou prosvětlený velkoformátovými okny, se vstupem na terasu a zahradu o rozloze 440 m2. V přízemí dále najdete technickou místnost a koupelnu. V patře se pak nachází tři ložnice s nadstandardními výměrami, prostorná koupelna a samostatné WC. Garáž o výměře 28 m2 má přístup i na zahradu.

Projekt rodinných domů je realizovaný v městské části Olomouc – Holice. Jedná se o klidnou lokalitu poblíž širšího centra města. Lokalita je oblíbená především pro klidné rodinné bydlení v moderní zástavbě, se skvělou dopravní obslužností a občanskou vybaveností. V blízkosti projektu najdete odpočinkovou zónu rybník Amerika. Milovníci přírody jsou za několik minut v Holickém lese. Poloha lokality zajišťuje vynikající dopravní dostupnost do centra Olomouce, ale i na dálniční koridory.

Domy splňují veškeré požadavky moderního, komfortního a kvalitního bydlení. U RD 3 developer nabízí budoucím majitelům možnost dodělat si dům samostatně. Můžete využít nižší nabízené ceny a dodělat si dům dle svých představ a standardů. V rámci projektu je možné žádat o dotaci na pasivní dům s PENB A.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Anna Opluštilová
Mgr. Anna Opluštilová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Anna Opluštilová
Mgr. Anna Opluštilová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti