Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

7 990 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Simona Čechová

33 885 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Parkování Garáž, Parkování na ulici
Datum vložení před 28 dny
Plocha pozemku 484 m²
Plocha výrobní 6 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 151 m²
Plocha zastavěná 153 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 226
Plocha celková 153 m²
Plocha užitná 151 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Prodej rodinného domu v Neratovicích, který kombinuje pohodlné bydlení v centru města s kouzlem klidného prostředí. Tento samostatně stojící cihlový dům nabízí prostorný pozemek o rozloze 484 m2 a velkorysou podlahovou plochou 151 m2. Díky širokým cihlovým zdím (50 cm) poskytuje výbornou izolaci i bez dodatečného zateplení.

Před přibližně 15 lety prošel dům rozsáhlou rekonstrukcí, která zahrnovala modernizaci kuchyně, podlah, dveří, obou koupelen, oken s plastovými dvojskly a topného systému. Tři bezpečnostní vchody do domu zajišťují maximální bezpečí a komfort pro vaši rodinu.

V přízemí najdete prostornou vybavenou kuchyňskou linku s jídelním stolem, obývací pokoj, pokoj, technickou místnost, koupelnu s vanou a oddělenou toaletou. V horním patře se nachází ložnice, hala (možnost další ložnice), prostorná terasa a druhá koupelna, která je spojená s toaletou a vybavená sprchovým koutem. Podlahy zde kombinují plovoucí podlahy, dlažbu a lakované parkety. Půda, i když není pochozí, poskytuje další úložný prostor.

Dům je připojen k obecnímu vodovodu a kanalizaci, což znamená bezstarostný životní styl. K dispozici je také kopaná studna, momentálně nevyužívaná. Teplou vodu zajišťuje bojler značky Dražice z roku 2018 a vytápění je realizováno efektivním teplovodem. Navíc je zde možnost instalace krbových kamen, které vytvoří příjemné teplo domova. Komín je vyvložkovaný a prošel revizí v loňském roce. Střecha z betonových tašek byla položena před cca 40 lety a je stále ve velmi dobrém stavu.

Milovníci aut ocení garáž pro dvě vozidla a dostatek parkovacího místa na pozemku. Na pozemku se nachází také praktická dílna nabízející autentické možnosti pro vlastní kreativní využití.

Dům se nachází v oblasti s kompletní občanskou vybaveností. Neratovice nabízí snadný přístup k veřejné dopravě - autobusová i vlaková zastávka jsou v těsné blízkosti domu. Město je vybaveno školami, školkami, obchody, restauracemi, úřady, lékařskými službami a sportovními zařízeními, což zajišťuje komfortní a pohodlný životní styl.

Tento dům je ideální volbou pro rodiny hledající klidné a komfortní bydlení. Nezmeškejte příležitost domluvit si schůzku a získat veškeré informace o této nabídce a možnostech, které vám poskytuje. Rádi Vám pomůžeme také s financováním domu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Simona Čechová
Simona Čechová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Simona Čechová
Simona Čechová
zobrazit telefon