Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

16 900 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Leo Kopecký, MBA

71 672 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, Dálnice
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 2024014
Plocha pozemku 1 208 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Balkóny Balkon
Datum vložení před 23 dny
Plocha užitná 252 m²
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Máme pro vás jedinečnou příležitost koupě nádherného rodinného domu v obci Nelahozeves. Tento moderní a prostorný dům splní všechna vaše očekávání pro pohodlný a kvalitní rodinný život.

V přízemí najdete velkorysý obývací pokoj propojený s moderní kuchyní vybavenou kvalitními spotřebiči. Z obývacího pokoje je přímý vstup na terasu, ideální pro venkovní posezení a grilování. Dále je zde samostatná pracovna, koupelna se sprchovým koutem, technická místnost a garáž pro dvě auta.

V prvním patře jsou čtyři ložnice poskytující dostatek prostoru pro celou rodinu. Hlavní ložnice je prostorná a komfortní, další tři ložnice mohou sloužit jako dětské pokoje, pokoje pro hosty nebo pracovny. V patře je také druhá koupelna vybavená vanou a sprchovým koutem.

Dům je postaven z tvárnic značky Durisol, které kombinují dřevocementovou štěpku, betonové jádro a polystyren. Tento systém zajišťuje jedinečné tepelně izolační vlastnosti a optimální vnitřní klima v létě i zimě. Tvárnice Durisol také poskytují vynikající akustickou izolaci a jsou ekologicky šetrné. Eurookna zajišťují vysokou energetickou účinnost a elegantní vzhled. Dům je vybaven elektrokotlem a krbem s výměníkem pro ohřev teplovodního rozvodu, což zajišťuje efektivní a ekonomické vytápění celého domu. Střecha je pokryta pálenou taškou Tondach engoba a zateplena vatou, což spolu s pochozí půdou o ploše cca 50 m2 nabízí dostatek úložného prostoru. Podlahové teplovodní rozvody jsou po celém přízemí a v koupelně prvního patra, místnosti jsou také vybaveny radiátory. V domě je čistička vody, která zajišťuje vysokou kvalitu pitné vody.

Prostorný pozemek nabízí široké možnosti pro volnočasové aktivity. Můžete zde dokončit stavbu zahradního altánu a skleníku, což vám umožní využít prostor na maximum a vytvořit si ideální místo pro odpočinek i pěstování vlastních plodin. Pozemek poskytuje dostatek místa pro děti na hraní, pro bazén nebo jiné aktivity, které vám přinesou radost.

Obec Nelahozeves je známá svým klidem a krásnou přírodou, přičemž nabízí výbornou dostupnost do Prahy. Rodiště slavného hudebního skladatele Antonína Dvořáka dodává této lokalitě prestiž a historický význam. Nedaleko se nachází zámek Nelahozeves, který nabízí kulturní vyžití. Plná občanská vybavenost je k dispozici hned naproti v Kralupech nad Vltavou, kde najdete školy, školky, obchody a další služby. Přímo v Nelahozevsi je k dispozici také školka a škola.

Neváhejte nás kontaktovat pro více informací nebo si domluvte osobní prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Leo Kopecký, MBA
Bc. Leo Kopecký, MBA
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Leo Kopecký, MBA
Bc. Leo Kopecký, MBA
zobrazit telefon