Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

11 500 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Václav Bureš

48 771 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Studna vrtaná, Veřejný vodovod
Parkování Vlastní parkovací stání
ID nemovitosti 0424VB15
Plocha celková 337 m²
Plocha zastavěná 61 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - elektrické
Příjezdy Asfalt
Datum vložení před 7 dny
Plocha pozemku 337 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
Vytápění podrobnosti El.kotel, Podlahové vytápění
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 106 m²

Popis nemovitosti

Exkluzivní příležitost koupě novostavby rodinného domu s dispozicí 4+kk se zimní zahradou, s příjemným výhledem na vlastní zahradu, která poskytuje naprosté soukromí a pohodlné parkování až pro 3 vozy. Obec Louňovice nabízí veškerou občanskou vybavenost. V docházkové vzdálenosti je mateřská školka, potraviny, obecní úřad i restaurace. V obci se nyní staví základní škola. Louňovice nabízí pohodlný život pro rodinu i jednotlivce s perfektní dostupností do Prahy i v rámci PID.

Tato novostavba byla dokončena v letošním roce. Výměra podlahové plochy je 106 m2, rozložena do dvou podlaží s oblíbenou dispozicí 4+kk + zimní zahrada (12,75 m2) a dvě koupelny. Dominantou prvního podlaží je prostorný obývací pokoj s kuchyňskou částí s volným vstupem na zimní zahradu, ze které je hezký výhled na zadní část pozemku, který nabízí maximální soukromí. Je zde koupelna s vanou, toaletou a bidetem, technická místnost ideální pro umístění pračky, sušičky a šikovné zádvěří. Pod schodištěm je praktická komora. Druhé podlaží má tři samostatné ložnice a koupelnu se sprchovým koutem a toaletou.

Dům je napojen na vodovodní řád i kanalizaci (je zde i vrtaná studna). Vytápění zajišťuje tepelné čerpadlo voda-vzduch. V každé místnosti včetně zimní zahrady je podlahové vytápění. Podlahy jsou osazeny kvalitním vinylem + dlažba. Je zde příprava na fotovoltaiku i na předokenní žaluzie. Podlahová krytina v ložnicích a v zimní zahradě + koupelna v patře se právě dokončuje a je zahrnuto v ceně.

Pozemek má praktickou výměru. Zaparkují zde až tři vozidla. V zadní části pozemku, u zimní zahrady, je bazén 6 x 3,5m.

Nenechte s ujít tuto lákavou nabídku prodeje novostavby rodinného domu s dispozicí 4+kk se zimní zahradou v Louňovicích. Buďte prvním majitelem nového domu v žádané lokalitě obklopené Voděradskými bučinami s veškerou občanskou vybaveností v dosahu a bezproblémovým dojezdem do Prahy. Na Vás už zbývá zařídit nemovitost nábytkem, zhotovit si kuchyňskou linku a užívat si klidného života v této jedinečné novostavbě.

Doporučuji rychlé jednání a včasnou rezervaci!

“Veškeré informace uvedené zde v prezentaci byly poskytnuty buď vlastníkem nemovitosti nebo byly získány z veřejně dostupných zdrojů. Za správnost údajů neodpovídáme.”

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Václav Bureš
Václav Bureš
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Václav Bureš
Václav Bureš
zobrazit telefon