Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 720 000 Kč

F

Velmi nehospodárná

  • Cena je k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Irina Korsakova

20 017 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 305 m²
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 305 m²
ID nemovitosti 385889
Plocha pozemku 325 m²
Energetická náročnost F - Velmi nehospodárná

Popis nemovitosti

Rádi Vám představíme výjimečnou nabídku prodeje rodinného domu v obci Krásno, umístěné v malebném lesním údolí Slavkovského lesa pouhých 5 km od starobylého hradu Loket a 15 km od světoznámého lázeňského města Karlovy Vary.
Dům se skládá ze dvou plnohodnotných podlaží a podkroví a je plně vybaven nábytkem a spotřebiči. Dispoziční uspořádaní pokojů v domě je ideální jak pro velkou nebo vícegenerační rodinu, tak i pro případné rozdělení na 3 samostatné byty.
Na pozemku je k dispozici přístavek, který lze využít jako sklad, garáž nebo dílnu. Nechybí tu útulná zahrada a krytý bazén pro příjemné trávení času v letních dnech.
Výhodou je velice udržovaný stav domu a pozemku. Během posledních let byla tu provedená řada rekonstrukčních práci: rekonstrukce fasády, vymění střechového krytí za kovové, vymění původních oken za moderní plastová, instalace nového oplocení, rekonstrukce elektrických rozvodu a vymění starého plynového kotle za mimořádně úsporný kotel značky Buderus. Parkování je možné jak ve zmíněné garáži, tak i na pozemku před domem, kde se pohodlně vejdou nejméně dvě auta.
Krásno je známé svým klidným a tichým prostředím, ideálním pro harmonický život nebo odpočinek uprostřed přírody. Obec se nachází v ekologicky čistém regionu nedaleko města Loket a je velmi oblíbená mezi cyklisty a milovníky turistiky. Je tu krásné okolí: známá rozhledna Krásenská přímo v Krásně, kouzelné Svatošské skály, Hrad Bečov nad Teplou a mnoho dalších možností pro turistiku a sportovní aktivity.
Pro zájemci o dlouhodobou a přínosnou investici je možnost provozování domu jako penzion se 3 apartmány, ve kterém se rádi ubytují návštěvnici karlovarského kraje a lázeňských měst. A pro zájemci o podnikání ten dům nabízí velké skladovací prostory!
Nejbližší velká města – Sokolov a Karlovy Vary – jsou snadno dosažitelná jak osobní, tak i hromadnou dopravou. Poblíž se nachází také známé lázeňská města: Mariánské Lázně, Františkově Lázně a Lázně Kynžvart.
Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes a staňte se šťastným majitelem této jedinečné nemovitosti v náručí přírody a pohody!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Irina Korsakova
Irina Korsakova
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Irina Korsakova
Irina Korsakova
zobrazit telefon