Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

12 900 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • Včetně realitního a právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Kincl

54 708 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 12389
Plocha pozemku 1 222 m²
Plocha zastavěná 158 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 12 dny
Plocha obytná 60 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Garáž, Parkoviště
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 126 m²

Popis nemovitosti

Ráno na ryby, odpoledne na kolo a večer rozpálit gril na terase. Takhle já si představuju víkendovou pohodu. Máte to stejně? Přestěhujte se k nám do Kostomlátek!

Právě tady, kousíček od břehu Labe, teď stavitel dokončuje dům, který je splněným snem o moderním rodinném bydlení. Je jednopatrový a navržený ve vysokém standardu – od použitých materiálů až po energetickou náročnost.

Pokud milujete vzdušené prostory, budete milovat i svůj nový obývák. Dům má sedlovou střechu a architekti toho využili na maximum. Vysoké stropy, odkryté trámy… K tomu portály, co dovnitř pustí záplavu světla a propojí interiér se zahradou. A kuchyně? Tak tu si dokončíte přesně podle svých představ.

V domě bude mít každý svůj kousek soukromí. Je tu hlavní ložnice o velikosti 17 m2 s vlastní koupelnou a další dvě menší přes chodbu s další koupelnou. Ráno vás tlačenice před umyvadlem zkrátka nečeká.

Nouze nebude ani o úložné prostory. Kromě technické místnosti na pračku a sušičku je tu půdní prostor o velikosti 20 m2 a také garáž s místem na sportovní vybavení.

Na zahradě o velikosti 900 m2 je dost místa na zahradničení, hřiště i bazén. Dům aktuálně nemá žádné přímé sousedy – slunit se můžete klidně na Adama.

Milovníky domácího relaxu potěší, že na zahradu je vyvedená kanalizační, vodovodní i elektrická přípojka. Stavbě wellness s vířivkou či saunou tak nic nebrání.

Kostomlátky jsou klidné a plné zeleně. K Labi to budete mít z domu pár kroků, stejně jako na koupačku do pískovny. Na pivo si skočíte do místní hospůdky a na nákup, do školy nebo kavárny zajedete do sousedních Kostomlat nebo 6 km vzdáleného Nymburka. A pokud zatoužíte po ruchu velkoměsta, na Černý Most je to jen půl hodiny.

Dům bude k předání v červenci 2024 s dokončenými povrchy a zařízenými koupelnami. V obýváku je příprava pro klimatizaci a na terase pro elektrickou markýzu.

Líbilo by se vám moderní bydlení uprostřed krásné středočeské přírody? Ještě aby ne, žije se tu náramně. Tak mi zavolejte a přijeďte se přesvědčit sami.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Kincl
Tomáš Kincl
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Kincl
Tomáš Kincl
zobrazit telefon