Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

7 600 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Jana Landsperská

33 348 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 373147
Plocha užitná 189 m²
Konstrukce Jiná
Datum vložení před měsícem
Plocha zastavěná 112 m²
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitelů bych Vám ráda nabídla ke koupi rodinný dům v obci Jevany, okres Praha-východ. Nemovitost se nachází ve slepé ulici U Potoka, v centrální části obce. V nejbližším sousedství jsou rodinné domy a na pláži u Jevanského rybníka jste pěšky do pár minut. Občanská vybavenost jako obchod se míšeným zbožím, pošta, restaurace či obecní úřad jsou v docházkové vzdálenosti. Širší občanská infrastruktura se pak nachází v nedalekých Říčanech.
Rodinný dům o zastavěné ploše 112 m2 byl postaven ve třicátých letech dvacátého století a byl zkolaudován roku 1936. Nemovitost disponuje třemi samostatnými bytovými jednotkami. V 1NP se v levé části nemovitosti nachází prostorná dílna. Obytná část zde prošla rekonstrukcí na garsoniéru s kuchyňským koutem, sprchovým koutem a oddělenou toaletou. Nachází se zde i menší sklep. V této části domu jsou nové rozvody vody i elektřiny, v ostatních částech budovy jsou rozvody v původním stavu. Do 2NP vystoupáme po kamenných schodech. Toto patro má dispozici 2+kk a oddělenou koupelnu s vanou a toaletou. Přes koupelnu je vstup na zastřešený dvorek v zadní části domu, který slouží k uskladnění věcí. Na chodbě se nachází menší místnost, která může v budoucnu sloužit jako šatna nebo technická místnost. Přes tento prostor je vstup na balkon. Do obytného podkroví se dostaneme po dřevěných schodech. Podkroví má dispozici 2+1, dále samostatnou koupelnu s vanou, toaleta je odděleně. Z kuchyně se dá vejít na zastřešenou verandu s posezením v zadní části domu.
Voda do domu je přivedena z vlastní studny, odpad je sveden do obecní kanalizace. Topení je řešeno elektrickými přímotopy a kamny na dřevo. Ohřev vody zajišťuje bojler. Okna obytných místností jsou v plastu, okna v podkroví jsou dřevěná. Inženýrské sítě: elektřina, kanalizace.
K domu patří zahrada o rozloze 194 m2 nacházející se před nemovitostí. Většina zahradní plochy je zatravněná. Najdeme zde studnu, plechovou garáž a dva přístřešky na uskladnění zahradního náčiní, kol apod.
Jevany jsou vyhledávanou a žádanou lokalitou, ležící na okraji národní přírodní rezervace Voděradské bučiny. Obec je obklopena krásnou přírodou a vedou tudy cyklistické i turistické stezky. Proto pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte mě kontaktovat pro více informací a domluvení termínu prohlídky. Ráda Vás celou nemovitostí provedu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (1)
small left
small right