Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

  • volejte makléři, info o ceně na dotaz, + provize RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Caha

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Kanalizace Veřejná kanalizace
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod, Místní zdroj
ID nemovitosti 1540
Plocha pozemku 1 471 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Lokální - elektrické
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 300 m²

Popis nemovitosti

Hledáte prostorný dům s velkou zahradou v klidné lokalitě a s možností rekonstrukce dle vlastních představ? Pak pro vás máme ideální nabídku!

Tento rodinný dům o rozloze bez mála 300m2 se nacházející se v klidném centru Jesenice nedaleko od Rakovníka je skvělou příležitostí jak pro vlastní bydlení, tak i pro investici. Dům je ve stavu určeném k rekonstrukci, která již započala a současní majitelé dávají každým dnem dům dokupy a jeho hodnota stále roste.

V prvním patře o rozloze 170 m2 se nachází dvě bytové jednotky, z nichž jedna rekonstrukcí již prošla a je připravena k bydlení. Druhá je ve stavu před dokončením rekonstrukce. Přízemí domu o rozloze 127m2 je připraveno ke kompletní rekonstrukci, čímž se vám otevírá jedinečná možnost upravit si ho dle vlastních představ a potřeb.

Dům disponuje táké prostornou půdou o rozloze 213m2, na které lze vytvořit například další bytové jednotky. Jednotlivá patra a byty jsou chytře rozdělena tak, aby zajišťovala maximální klid a soukromí. Původní dřevěné podlahy v domě byly zrenovovány, zatepleny a dodávají tak interiéru jedinečný charakter.

Dům je napojen na veřejný vodovod a má také vlastní studnu, primárně pro údržbu zahrady. Elektřina je nově zavedena v mědi. Nová plastová okna zajišťují dobrou izolaci a úsporu energie. Na 1 471m2 veliké zahradě se nachází fóliovník, jezírko, ohniště a hlavně prosklený altánek, který je perfektním místem pro odpočinek a relaxaci, nebo volnočasové aktivity s přáteli či rodinou.

Město Jesenice leží na strategickém křížení hlavních tras z Prahy do Karlových Varů a ze Žatce do Plzně. V roce 2025 bude do provozu uvedena také dálnice D6 od Krušovic do sjezdu do Jesenic, která výrazně zkrátí dojezdovou dobu do Prahy. Nemovitost se nachází v klidné, ale zároveň centrální části Jesenice, což zajišťuje snadnou dostupnost k veškeré občanské vybavenosti.

Ve městě naleznete vše, co k životu potřebujete. Je zde obecní úřad, mateřská, základní a střední škola, pošta, kulturní dům, autobusové a vlakové spojení, obchody s potravinami a stavebninami, prodejna Mountfield, čerpací stanice MOL, policejní oddělení, kadeřnictví, lékař a kavárny. V okolí města se nachází různé cyklostezky, rybníky a krásná příroda s lesy.

Pokud máte zájem o prohlídku, nebo se chcete dozvědět více informací, neváhejte mě kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Caha

Nemovitost nabízí

 Jan Caha
Jan Caha
zobrazit telefon