Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

10 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Broker Consulting, a.s.

44 530 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Bazény Venkovní
ID nemovitosti 57881
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 92 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Inženýrské sítě Plyn
Datum vložení před 19 dny
Plocha pozemku 660 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Montovaná
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 121 m²

Popis nemovitosti

Chtěli bychom vám nabídnout rodinný dům v obci Řež u Prahy, čekající na nové majitele, kteří mu vdechnout nový život. Tato nemovitost je skvělou investiční příležitostí pro ty, kteří chtějí přizpůsobit svůj domov svým představám.

Jedná se o dvoupodlažní podsklepený dům se sedlovou střechou. Suterén tvoří cihlové zdivo, nadzemní část je montovaná konstrukce na bázi dřevěných hmot. Vnitřní povrchovou úpravu tvoří tapety. Vnější povrch tvoří klasická omítka, která byla nahozena na dřevěnou laťovou konstrukci a dodatečné zateplení. Dům je vybaven převážně dřevěnými prosklenými dveřmi a dřevěnými zdvojenými okny. Vytápění je zajištěno ústředním vytápěním s plynovým kotlem.

Stavba je velice dobře dispozičně řešena. V prvním nadzemním podlaží se nachází prostorné zádveří, která vás zavede do velké chodby, z které se dostanete do obývacího pokoje s přímým vstupem na zahradu. Dále také do jídelny s kuchyňským koutem, a pokoje pro hosty. Součástí tohoto podlaží je praktická spíž, samostatná toaleta a koupelna.

V druhém nadzemním podlaží jsou dva pokoje, toaleta a šatna.

Suterén disponuje saunou, vnitřním bazénem, sklepním prostorem, technickou místností, kde je umístěn kotel. Je zde i sklad ovoce a zeleniny. Tento samostatný prostor je situován pod ramenem schodiště, aby bylo zajištěno jeho samotné větrání.

Dům je napojen na veřejný vodovod i kanalizaci. K domu náleží přistavěná garáž z roku 1998. Parkování je zároveň možné i před domem na ulici.

Obec Řež, tiché útočiště nedaleko metropole, je místem, kde se setkává historie, krása přírody a moderní pohodlí. Skvělá dostupnost do hlavního města. Osobním automobilem trvá cesta 10 minut. Lze také využít hromadné dopravy, kde máte několik možností. Autobusem na metro Kobylisy nebo vlakovým spojením na Masarykovo nádraží.
Řež nabízí veškerou občanskou vybavenost, klidná místa v přírodě máte hned za rohem. Turisti i cyklisti najdou své trasy a stezky podél Vltavy, které jsou v rámci přírodního parku Dolní Povltaví.
Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, se kterým Vám rádi pomůžeme.
Pro více informací nebo domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Vaši návštěvu a věříme, že si zamilujete tento domov stejně jako my. ID 57881

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Broker Consulting, a.s.
Broker Consulting, a.s.
zobrazit telefon