Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 990 000 Kč

A

Mimořádně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Kateřina Topolová

38 126 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 92 m²
Energetická náročnost A - Mimořádně úsporná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 14632029
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha užitná 92 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Telefon, Internet
Datum vložení před 9 dny
Plocha pozemku 375 m²
Plocha zastavěná 92 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme prodej rodinného domu, který se skládá ze 3 domů. Jedná se o krajní dům. Dispozičně řešený jako 4kk s výměrou 92m a pozemek o rozloze 392m. Dům se nachází v obci Horoušany, ul. Šámalova. V klidné části na okraji obce.
Základní stavba je již hotova, očekávaná kolaudace 1.7.2024. Důvod prodeje nemovitosti je nabídka práce ze zahraničí a s ní spojené stěhování.

Dům umožňuje samostatný vjezd a na pozemku je rovněž 1 parkovací stání. Řadový dům je připojen k obecní kanalizaci, vodovodu a elektřině. Vytápění domu i ohřev vody je elektrický a v přízemním podlaží lze topit také krbovými kamny. Dům má připravené napojení na fotovoltaiku.
V řadovém domě je v aktuální fázi kompletní vybavení - podlahy, obklady koupelen, dlažbu, vybavení koupelen - vše v kupní ceně nemovitosti v rámci standardů (cca 400 kč/m2 na podlahy, dlažba, obklady).

Horoušany se nacházejí cca 8 km od hranice Hlavního města Prahy a veškerou občanskou vybavenost naleznete přímo v Horoušanech, sousedních Jirnech a Úvalech, Nehvizdech. Z obce je velmi dobrá dopravní dostupnost do Prahy - 5 minut cesty autem/autobusem se nachází nádraží Úvaly, ze kterého trvá cesta vlakem na Masarykovo nádraží 25 minut (Libeň 18 minut), v obci je také autobusová zastávka. Černý most je z Horoušan vzdálen 15 minut jízdy autem. V obci je dvoutřídní MŠ Horoušany a nejbližší ZŠ Jirny je 3 minuty (další možnosti jsou ZŠ Nehvizdy - 5 min, aj.). Dále se v obci nachází multifunkční hřiště, 2 dětská hřiště, fotbalový klub a v blízkosti také Klánovický les pro venkovní vyžití, aj.

Řadový dům je možné koupit hotově za 8.990.000 Kč nebo s výhodnou hypotékou. V případě prodeje s hypotékou, je celková částka za koupi nemovitosti 3.050.000. Kč. Dále kupující přebírá hypotéku ve výši 6,1 mil. Kč (splátka 25,5 tis. Kč měsíčně). Nemovitost je financována u KB s úvěrem v hodnotě 6,1 mil. Kč, úroková sazba je 2,39 % do března 2026, úvěr je sjednaný na 30 let. Sazby padají, takže v r. 2026 je možné očekávat výhodné refinancování. Rádi Vám sdělím veškeré dotazy po telefonu nebo osobně na prohlídce domu.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Kateřina Topolová
Kateřina Topolová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Kateřina Topolová
Kateřina Topolová
zobrazit telefon