Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

5 490 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Cena je uvedena včetně provize
big left
big right
Nemovitost nabízí
Bc. Denisa Gattingerová

24 090 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
ID nemovitosti 11956
Plocha užitná 151 m²
Datum vložení před 17 dny
Plocha zastavěná 1 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji exkluzivní nemovitost v malebné části obce Nové Dvory, patřící pod obec Frýdek-Místek. Tento jednopodlažní rodinný dům zaujme i ty nejnáročnější zájemce o bydlení. Nachází se na samostatné parcele o rozloze 1253m², což poskytuje dostatek soukromí a klidu pro nové majitele.

Stavba započala v září 2023, nyní je dokončena hrubá stavba a je osazena střecha, což poskytuje budoucímu majiteli možnost přizpůsobit interiér dle vlastních představ.
Nabízí se vám zde možnost si dům dostavět dle projektové dokumentace, nebo si svůj domov navrhnout podle sebe a jakkoliv ho doladit elegantním designem a moderním vybavením.

Zastavěná plocha 151m² nabízí dostatek prostoru pro pohodlné bydlení a relaxaci. Zdi z porfixu zajišťují vysokou kvalitu a tepelnou izolaci, což je jen jeden z mnoha benefitů této nemovitosti.

V zadní části zahrady se nachází 31 metrů hluboká studna, která zajišťuje dostatek čisté vody. Elektřina je již připravena na pozemku, což usnadní dokončení stavby a začlenění moderních technologií do vašeho nového domova. Příjezdová cesta je zajištěna věcným břemenem.

Tato nemovitost se nachází v perfektní lokalitě. Výhledy na okolní krajinu a přírodu dodávají tomuto místu jedinečnou atmosféru.

V případě zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat. Ráda vám tohle krásné místo ukážu.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (10)
small left
small right