Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

17 200 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • (dočasně zvýhodněná cena, původní cena: 18.859.460 Kč)
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Romana Čermáková

72 944 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Terasa
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 173 m²
Parkování Garáž
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 112 m²
ID nemovitosti CH-X312
Plocha pozemku 444 m²
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme energeticky úsporný rodinný dům se zahradou v projektu NOVÁ CHYNĚ, na západním okraji Prahy – ve městě Chýně – s dojezdem 14 km do centra Prahy. Projekt uspokojí lokalitou, kvalitou zděných domů s praktickými dispozicemi a zahradami i technologickou promyšleností. Nabízený rodinný dům je zděný, má dispozici 4+kk+G, podlahovou plochu 173,3 m2, celkovou užitnou plochu 173,3 m2, z toho terasu 16,3 m2. Stojí na pozemku o rozloze 444 m2 se zahradou 332 m2. Součástí domu je garáž pro jeden vůz a jedno další park. stání je na vlastním pozemku.
PENB domu B - velmi úsporný.
Domy budou dokončeny a připraveny k nastěhování již letos v září 2024.

V přízemí domu se nachází předsíň, koupelna, prádelna, tech. místnost a velký obývací pokoj s kuchyňským koutem (42 m2) masivně prosklený do zahrady s terasou. V přízemí domu je také integrovaná garáž. V patře je pak hlavní ložnice s vlastní koupelnou a šatnou, dva pokoje s druhou koupelnou a prostorná úložná komora. Chodba nad schodištěm je prosvětlena světlíkem. Více viz přiložené půdorysy. Na podlahách je kvalitní laminátová plovoucí podlaha (dekor dle domu) a keramická dlažba. Vybavení koupelen: Villeroy & Boch.

Dům je postaven z cihel Porotherm 18-30 Profi (vč. příček 11,5). Je zateplen 120 mm EPS a vytápěn tepelným čerpadlem vzduch-voda DeDitrich s rozvodem tepla podlahovým topením. V koupelnách a v garáži jsou vedle podlahového vyápění také otopné žebříky. Dům má okna s trojitým zasklením a bezprahový HS portál (s přípravami pro žaluzie). Součástí nemovitosti je retenční nádrž pro dešťovou vodu (2 m3) a dále příprava: pro fotovoltaiku, automatické ovládání brány a el. otevírání světlíku v 1. NP. Je zde videotelefon. Střecha: střešní PVC fólie s vrstvou kačírku. V garáži je jedno nabíjecí stání, ukončeno zásuvkou. Na zahradě je terasa z betonových dlaždic a rozhrnutá ornice. Sousedící pozemky jsou odděleny drátovým plotem s PVC úpravou a směrem do ulice jsou 3D plotové dílce s gabionovým základem.

V projektu je několik parků s dětskými hřišti, volnočasové mateřské centrum, polyfunkční objekt s drobnými službami pro obyvatele, supermarket Billa nebo mateřská školka. Další občanská vybavenost obce: městský úřad, knihovna, pošta, praktičtí lékaři, obchody, restaurace, sportovní hala, základní a mateřská škola. Další možnosti skýtá blízká Metropole a obchody Zličín včetně IKEA, Tesco, Globus, Datart, DM drogerie, PetCenter, Starbucks a další.

Dostupnost je hladká: autem, regionálním autobusem nebo vlakem. Pohodlně odsud najedete na dálnici D5, rychlostní silnice R6 (karlovarské), R7 (slánské) či R1 (pražský okruh). V Chýni je k dispozici od r. 2014 také železniční trať se dvěma vlakovými zastávkami Chýně a Chýně-jih. Autobusové spojení na metro B-Zličín a metro A-Motol zajišťují regionální linky 347 a 358 a cesta trvá pouhých 12 min.
Domluvte si prohlídku, rádi vám projekt představíme.

Veškeré vizualizace, které jsou na webových stránkách uvedeny jsou orientační a skutečnost se od nich může lišit.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Romana Čermáková
Romana Čermáková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Romana Čermáková
Romana Čermáková
zobrazit telefon