Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

27 490 000 Kč

B

Velmi úsporná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Ondřej Černovický

120 625 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Bazény Venkovní
ID nemovitosti 6648
Plocha užitná 141 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Datum vložení před 10 dny
Plocha zastavěná 112 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

Není dům jako dům, ale to vidíte na první pohled. Úkol vytvoření komfortního rodinného útočiště si vzali na starost renomovaní architekti a vytvořili stavbu, která jednoduše vypadá skvěle. Modřínová provětraná fasáda (dům je zděný), kterou v průběhu roku porůstá různě se zbarvující psí víno, je zhmotněním myšlenky domu. Harmonie mezi technologií a přírodou.

Dvoupodlažní stavu o dispozici 4+kk obklíčila zeleň a skvěle udržovaná zahrada s biotopem, na které vás čeká vysoká míra soukromí a naprostý klid. Biotop oceníte zejména v letních měsících, kdy přirozeně ochlazuje okolní prostředí a ještě k tomu perfektně funguje. Zejména, když do něj skočíte po sauně, kterou naleznete ve wellness sekci domu v přízemí.

Stavba pracuje s velkou prosklenou plochou, kdy se prostřednictvím velkoformátových hliníkových oken (Kolaudace 2007 - tehdy úplně jiný vesmír) otevírá do zahrady. Obývák s kuchyní je tak v neustálém kontaktu se zelení, která je všudypřítomná i při výhledu z ložnic. V obýváku proběhla před 4 lety rekonstrukce a těšit se tak budete z nového vestavěného nábytku, ve kterém mimo úložného prostoru naleznete také bar.

Ložnice jsou soustředěné do druhého podlaží. Rodičovská s terasou a koupelnou, dvě dětské pak na druhém konci domu s možností vytvoření další koupelny (aktuálně je místnost využitá jako sklad, sítě jsou však přivedené). Úložný prostor naleznete v místnosti hned u kuchyně (prádelna, špajzka), nechybí technická místnost a také praktický sklad přístupní zvenčí v místě, kde je kryté parkování pro dvě auta.

Celému obytnému prostoru vládne kombinace přírodních materiálů a industriálního pojetí. Stěrky, ocel, avšak také přírodní dřevo. Zmíněná harmonie mezi přírodou a industriálem se tak propisuje nejen zvenčí, ale rovněž zevnitř. Svěží, rafinované, příjemné na pohled i na omak.

Vzrostlá zahrada nenabízí pouze již zmíněný biotop, který je mimochodem možné vyhřívat přes tepelné čerpadlo, ale takém zahradní domek s další teráskou nebo závlahu. Celý pozemek (867 m2) je obklopený živým plotem, nachází se na něm ale také řada okrasných stromů. Při pohledu z ulice by vás vůbec nenapadlo, jaký pohled se vám za domem otevře.

Technologické hračičky potěší FVE, která zvládá vyrobit polovinu roční spotřeby elektřiny (vč. nabíjení elektro auta). Vytápění je řešeno plynovým kotlem, který je napojen do podlahového topení. V obýváku si pak můžete s vůní dřeva zatopit v krbu. Je toho hrozně moc. Tohle je jeden z těch domů, kde se můžete pozastavit nad každým koutem. Pokud vás o něm zajímá víc, rád vám pošlu odkaz s detailním popisem, technickou specifikací, s půdorysy nebo rozpisem produkce FVE.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right