Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 695 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Zajistím pro Vás financování
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ivan Horňák

15 670 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 909
Plocha pozemku 1 m²
Plocha nebytová 137 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 8 dny
Plocha obytná 103 m²
Plocha zastavěná 251 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha užitná 103 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout koupi vesnického souboru nemovitostí v Kotenčicích na Příbramsku, sestávající z vesnického rodinného domu, rozlehlé zahrady, stodoly, dřevníku a dalších vedlejších staveb pro skladování, či chovatelství.
Rodinný dům s č. p. 10 je vybudovaný na vlastní stavební parcele o celkové výměře 485 m2, na kterou navazuje zcela oplocená zahrada o výměře 1034 m2. Zastavěná plocha rodinným domem, stodolou a dřevníkem čítá 251 m2, plocha otevřené zahrady 1268 m2.
Užitná plocha všech budov (RD, stodoly a dřevníku) čítá cca 240 m2. Rodinný dům nabízí současnou přízemní dispozici 4+KK se záchodem, bez koupelny. Dispozice sestává z místností: předsíně (8,9 m2), záchodu (1,8 m2), kuchyně (5,62 x 3,8 = 21,3 m2) a tří pokojů (5,62 x 4,12 = 23,2 m2, 5,62 x 3,3 = 18,6 m2 a 5,62 x 5,15 m2). Dva pokoje a kuchyně byly součástí dosavadní dispozice. Obývací pokoj za kuchyní je rozestavěný.
Rodinný dům je stavebně celozděnou (smíšené zdivo) jednopodlažní, částečně podsklepenou stavbou s nevyužitým půdním prostorem. Nad nově budovaným obývacím pokojem je položen dřevěný trámový strop, nad zbývajícím půdorysem je strop původní - povalový (typlový).
Dům je napojen na dodávku elektřiny, vodou je zásobován domácí vodárnou z vlastního vrtu (vyhlouben cca před sedmi lety - hloubka 28 m) odkanalizování je provedeno do obecní kanalizace.
Nabízený dům je ve stádiu průběžné rekonstrukce. Nový majitel by měl počítat s jejím dokončením - vybudování koupelny, vybavením domu topným systémem, opravou střechy, výměnou oken, zateplením a novou fasádou.
Staticky je dům s největší pravděpodobností v pořádku, negativně však působí trhlina ve štítové zdi domu. Zhruba před dvaceti lety byla štítová stěna podezděna na opraveném základu a od té doby se trhlina nezvětšuje.
Nabízené nemovitosti jsou situovány ve velmi klidné, žádané lokalitě na Příbramsku, s velmi s dobrou dojezdovou vzdáleností do Prahy (40 minut ke stanici metra Anděl). Vlastnictví k nabízeným nemovitostem není nikým a ničím omezeno, předání může proběhnout prakticky okamžitě. PENB se pro tento objekt ze zákona nezpracovává.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ivan Horňák
Ivan Horňák
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ivan Horňák
Ivan Horňák
zobrazit telefon