Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

9 750 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Stanislava Tremlová

41 349 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 120 m²
ID nemovitosti 7501
Plocha pozemku 1 048 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 7 dny
Plocha užitná 100 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji zděný dům na klíč, jehož stavbu rádi zprostředkujeme. Dům lze nakonfigurovat s technologiemi dle vlastních potřeb – fotovoltaická elektrárna, rekuperace, „inteligentní dům“, příprava na elektromobil. Dům lze zhotovit také ve standardu pasivního domu včetně kompletního vyřízení programu „Nová zelená úsporám“.

Pozemek o rozloze 817 m² s vlastní příjezdovou komunikací o rozloze 231 m² se nachází v obci Borek, okr. Praha-východ. Pozemek má již zbudovanou přípojku elektřiny a na pozemku vyvedenou tlakovou kanalizaci. Voda se zde řeší vybudováním vlastní studny, vody je dostatek.

Obec má základní občanskou vybavenost – obecní úřad, mateřskou školu, restauraci otevřenou sedm dní v týdnu, obchod, víceúčelové hřiště s umělým povrchem, dětské hřiště, antukový kurt a knihobudku. Do obce zaváží potraviny dva hlavní poskytovatelé v ČR.

Vedení obce se velmi aktivně snaží o její rozvoj. Centrum obce nyní čeká vybudování zóny aktivního odpočinku dle územní studie, která zajistí nejen pěší průchod obcí, ale i herní prvky pro celé rodiny.

Na kraji obce se nachází Golf Club Stará Boleslav a kompletní občanská vybavenost je pak k dispozici ve dvojměstí Brandýs nad Labem – Stará Boleslav.

V obci je autobusová zastávka, která zajišťuje pravidelné spojení do Brandýsa nad Labem – Staré Boleslavi. Autem je to do Staré Boleslavi 5 minut. Do Prahy na Černý Most trvá cesta autem 15-20 min dle dopravy.

Největším klenotem tohoto kraje jsou jezera, borovice a písek. Přímo v obci je jak jezero, tak slepé rameno Labe vedoucí malebnou přírodou k Labi. Na druhou stranu lze zase využít rozlehlý stinný les, který vede až do Staré Boleslavi.

V případě více zájemců si majitel vyhrazuje právo vybrat nejvhodnější nabídku dle jím zvolených kritérií.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Stanislava Tremlová
Stanislava Tremlová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Stanislava Tremlová
Stanislava Tremlová
zobrazit telefon