Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 250 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Včetně provize a právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ondřej Kučera

5 301 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 24 m²
Elektřina 230 V
ID nemovitosti 13361
Plocha celková 400 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Datum vložení před 4 dny
Plocha pozemku 400 m²

Popis nemovitosti

Nad zalesněným údolím Divoké Šárky, na okraji Prahy, Vám nabízím senzačně vybavenou chatu na prodej. Je tu všechno, co člověk pro únik z velkoměsta hledá. Příjemné posezení na terase Vám umožní užívat si slunečné dny a klidné večery s rodinou a přáteli, zatímco si vychutnáváte grilování a pohled na okolní zeleň.

K dispozici budete mít útulných 24 m2 na pronajatém pozemku. Je tu prosvětlená kuchyň s myčkou, elektrické topení v pokoji a koupelna s užitkovou vodou a chemickou toaletou. Kohoutek s pitnou vodou je hned u pozemku. Chata je navíc celá podsklepená. Právě sklepní prostory vybízejí k uložení třeba zahrádkářského vybavení. Travnatý pozemek má přibližně 400 m2. Můžete tu mít bazén, vířivku, nebo si užívat pěstitelských úspěchů v podobě ovoce a zeleniny. Právě to byl původní účel celé zahrádkářské kolonie.

Tohle místo patří k těm nejkrásnějším a zároveň mezi nejlépe udržované zahrádkářské kolonie. Historie osady Jenerálka započala již v roce 1965. Je nad Šáreckým údolím chráněného území přírodního parku a oblasti klidu Šárka - Lysolaje. S počtem téměř 400 zahrádkářů je největší v Praze. Je rozdělena na 18 úseků, z nichž každý má svého úsekového důvěrníka, a celá je řízena výborem osady. Během posledních 50 let existence byla vybudována osadní infrastruktura, která je stále plně funkční.

Jenerálka je známá svou přátelskou atmosférou a aktivním komunitním životem. Místní obyvatelé se pravidelně scházejí na různých akcích a společenských událostech, což přispívá k příjemnému a soudržnému prostředí. Je sem skvělá dopravní dostupnost. Metrem přijedete na Bořislavku, v místním obchodním centru si nakoupíte a autobusem dojedete za pět minut až k osadě. Můžete se stavit i na něco dobrého v restauraci Jenerálka nebo Chorvatský mlýn, které jsou jen 10 minut chůze od chaty.

Tato chata je skvělou investicí pro ty, kteří hledají místo pro odpočinek, rekreaci a pěstování vlastních plodin. Nezmeškejte tuto jedinečnou příležitost!

Pro více informací mě kontaktujte!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ondřej Kučera
Ondřej Kučera
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ondřej Kučera
Ondřej Kučera
Telefon zobrazit telefon