Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • včetně DPH, bez poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Alena Němcová

14 843 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Kanalizace Žumpa, septik
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 31 m²
Dopravní spojení Vlak, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
ID nemovitosti 240
Plocha pozemku 451 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Konstrukce Dřevěná
Datum vložení před 18 dny
Plocha užitná 31 m²

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji útulnou chatu 3+1 v klidné rekreační oblasti nedaleko Prahy, Chata stojí na pozemku o rozloze 451 m2 v krásné, udržované zahradě s výhledem do okolní krajiny.
Jedná se o jednopodlažní dřevěnou stavbu s betonovou podezdívkou a obyvatelným podkrovím, se zastavenou plochou 31 m2. V přízemí chaty se nachází zasklená veranda s krbovými kamny, ze které je vstup do obývacího pokoje, kuchyně a do koupelny se sprchovým koutem, umyvadlem a WC . Kuchyně je vybavená kuchyňskou linkou, elektrickým sporákem, lednicí s mrazákem a kuchyňskými přístroji. V obývacím pokoji je umístěná pohodlná pohovka, stolek, televize, přenosná klimatizace a dřevěné schodiště do podkroví - ložnice se 3 válendami a praktickým úložným prostorem.
V přízemí je na zemi dlažba, v obývacím pokoji a v ložnici koberec. Vytápění je zajištěno krbovými kamny na pevná paliva a elektrickým přímotopem, pro rychlé vytopení chaty nebo zavlažení prostoru v chladnějším počasí. Teplou vodu zajišťuje elektrický bojler. Střecha je šindelová, okna v podkroví dřevěná, v přízemí plastová. Do domu je zavedena elektřina a voda z vlastní studně umístěné na zahradě. Opad je sveden do septiku. Na zahradě se dále nachází kůlna na dřevo a zahradní domek na nářadí. Chata má přidělené evidenční číslo a lze ji využít pro celoroční bydlení nebo klidnou rekreaci. K chatě vede asfaltová a štěrková příjezdová cesta.
V současné době obec plánuje stavbu vodovodu a kanalizace. Stavba by měla být zahájena 1. října 2024 a dokončena 30. června 2025. Zálohy na stavbu jsou již všemi účastníky projektu uhrazeny.
Poříčí nad Sázavou je v dojezdové vzdálenosti cca 40 km od Prahy. Nachází se zde veškerá občanská vybavenost - škola, školka, obecní úřad, zdravotní středisko a další služby pro občany. V případě zájmu o prohlídku kontaktujte realitní kancelář.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Alena Němcová
Ing. Alena Němcová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Alena Němcová
Ing. Alena Němcová
zobrazit telefon