Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 380 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Veronika Chlubna
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
1 hlas

5 853 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice, Dálnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
ID nemovitosti 395331
Plocha celková 266 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Konstrukce Dřevěná
Datum vložení před měsícem
Plocha pozemku 266 m²
Kanalizace Žumpa, septik
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 25 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji útulnou chatu kousek od Nespek. Tato chata je ideální pro ty, kteří hledají klidné útočiště v přírodě za dostupnou cenu a nevadí jim, že se nachází na pronajatém lesním pozemku o velikosti 266 m². Nájemní smlouva je platná do 31.12.2027 7 s možností prodloužení.

Chata má zastavěnou plochu 25 m² a nabízí veškeré pohodlí potřebné pro víkendový odpočinek. V suterénu se nachází sklep, dílna a koupelna s vanou. Přízemí disponuje obývacím pokojem s krbem, kuchyní se sporákem a kamny a WC s umyvadlem. V podkroví jsou dva pokoje, každý s vlastním balkónem s nádherným výhledem na řeku Sázavu. Elektřina je rozvedena po celé chatě, včetně připojení 380V v dílně. Voda je čerpána z vrtané studny přímo na pozemku, s rozvodem do chaty. V koupelně je bojler pro pohodlné ohřívání vody, zatímco v kuchyni a na WC jsou průtokové ohřívače.

Okolí chaty nabízí neuvěřitelný klid a krásnou přírodu. Řeka Sázava, která teče nedaleko, poskytuje možnost koupání, rybaření nebo romantických procházek podél břehu. Tato chata je skvělou příležitostí pro lidi, kteří touží po úniku z městského shonu a chtějí si užívat pohodu a klid v nádherném přírodním prostředí, aniž by museli investovat velké částky do nemovitostí na vlastním pozemku. Pokud hledáte místo, kde byste mohli relaxovat, tvořit krásné vzpomínky s rodinou a přáteli, tato chata je pro vás ideální volbou.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat. Rádi vám poskytneme k nahlédnutí nájemní smlouvu a kontakt na majitele pozemku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Veronika Chlubna
Veronika Chlubna
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

1 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Veronika Chlubna
Veronika Chlubna
Telefon zobrazit telefon