Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

890 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
FARAON reality

3 774 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti HMA1836-0001
Plocha celková 47 m²
Plocha užitná 47 m²
Datum vložení 11. července 2024
Plocha pozemku 57 m²
Plocha zastavěná 47 m²
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha obytná 47 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Prodej kompletně vybavené ( veškeré vybavení zahrnuté v kupní ceně)chaty (57,39) zhotovené ze dvou stavebních buňek - dvě chatky, s terasou a s dvěma samostanými vchody, s možností komerčního využití(pronájmu) druhé, menší chatky, stojící na pronajatém obecním(Křečovice) pozemku (pozemky se takto pronajímají už téměř 30let) je součástí uzavřeného, oploceného areálu s uzamykatelnou vstupní bránou, přístupný pouze majitelům chatek, na Nové Živohošti - Slapská přehrada, v atraktivní lokalitě pro trávení a relaxaci v přírodě, letního pobytu přímou pláže s rychlou a sandnou dostupností do Prahy.

Dispozici první části chatky tvoří otevřený prostor obývací části, kuchyňky, samostatná - uzavýratelná ložnice a výstup na terasu, hlavní vstup. Druhá část zahrnuje spací prostor - palandy a postel pro 5 osob, kuchyňka. Možnost využití letního posezení vně chatky. V uzavřeném chatovém areálu je cca 20 chatek a k dispozici jsou nové toalety a sprchy pouze s výhradním užíváním pouze rezidentů.

Nájemní smlouvu na pozemek lze po souhlasu obce převést na nového vlastníka, nájemné je uzavíráno na jeden rok automaticky prodloužováno. Cena nájmu pozemku činí 1000Kč/m2 ročně a zahrnuje využívání přímého vstupu na pláž.

Nová Živohošť necelou hodinu autem z Prahy je atraktivní lokalitou pro zejména letní víkendové pobyty a dovolené přímo u vody a s tím spojené aktivity. Moderní podoba tak dnes nabízí veškeré vodní sporty (vodní lyžování, jet ski, windsurfing, j paddleboarding...atd.), cyklovýlety. K tomu zde naleznete spoustu tradičních, ale i nově vzniklých restaurací či příjemných hospůdek.


ID nemovitosti HMA1836-0001.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 FARAON reality
FARAON reality
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 FARAON reality
FARAON reality
Telefon zobrazit telefon