Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

1 680 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

  • Chata se prodává částečně zařízená, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Karel Šulc

7 125 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice, Dálnice
Balkóny Balkon, Lodžie, Terasa
Datum vložení předevčírem
Plocha užitná 70 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V
Bazény Venkovní
Stav nemovitosti K rekonstrukci
Plocha výrobní 20 m²
Způsoby vytápění Ústřední - tuhá paliva
ID nemovitosti 26916
Plocha pozemku 780 m²
Plocha nebytová 10 m²

Popis nemovitosti

Vítejte v obci Kochánky, které jsou vzdálené 8 minut od Benátek nad Jizerou. Nabízím vám k prodeji chatu 2+1 s terasou a panoramatickým výhledem do Jizerského údolí, která vás svým klidem doslova učaruje. Dřevěná chata s kamennou podezdívkou a venkovním posezením na terase má užitnou plochu 70 m2, s vlastní studnou a prostorným pozemkem ve svahu má 780 m2.

POPIS SAMOTMNÉ CHATY:
Výstavba chaty se datuje do doby 70 let, díky tomu má své noistalgické kouzlo. Zastavěná plocha této dřevěné chaty s kamennou podezdívkou a sklepem má 30 m2 a to ve třech patrech. Před vstupem do chaty je technická místnost, která byla přestavěna v 70 letech na provizorní koupelnu se zděnou vanou a chemickou toaletou. Hlavními dveřmi přes zádveří se dostanete do chaty, kde je kuchyně naproti tomu jídelní stůl a s rozkládací válendou. Navazuje otevřený obývací pokoj s krbovými kamny, kde jsou v současnosti umístěny dvě válenky na spaní. Obě místnosti jsou prosklené a okna směřují do krásného údolí na jižní stranu svahu pozemku o velikosti 780 m2. Dřevěnými schody vstoupíte do ložnice, která je umístěna přímo pod střechou. V současnosti se zde vyspí až 4 osoby. V tomto pokoji je vstup dveřmi na malý balkon.
Na vstupní dveře do chaty navazuje přímí vstup na venkovní terasu o velikosti 20 m2 se zastřešeným posezením a výhledem do celé zahrady a také směrem k řece Jizeře. Pro dobrodruhy je pak v zahradě umístěna i romantická nová kadibudka.
Ve spodní části zahrady je studna ke které je dokumentace o jejím možném využití kvality vody. Samotná voda do chaty vedete přes čerpadlo, které je umístěno ve sklepě a na zimu je třeba ho vypouštět. Kuchyň má vyvedený externí odpad.
Pod částí chaty je sklep s pracovním ponkem a prostorem na uskladnění zahradního nářadí o velikosti 20 m2. Samotný pozemek je ve svahu opět vše na jih o velikosti krásných 780 m2. Z boku chaty je uzamykatelný dřevník. Celá chata má poměrně dost oken, které je možné na zimu uzavřít dřevěnými okenicemi. Střecha této chaty je plechová.

BENEFITY TÉTO CHATY:
Tím největším je panoramatickým výhled do již zmiňovaného Jizerského údolí, které máte doslova na dlani. Dalším je to, že pozemek pod chatou je dle katastru stavební. Poslední benefit je poloha chaty. Díky vzdálenosti po dálnici D10, jste jak v Praze, nebo v Mladé Boleslavi za pouhých 20 minut autem.

Co by jste řekli tomu, dopoledne si zarybařit? Během dne se postarat o zahrádku. V podvečer se vydat procházkou na pivko do své oblíbené hospůdky? To je přeci sen a ještě v blízkosti kompletní občanské vybavenosti. Bonusem celého tohoto místa je poloha řeky Jizera, která je vzdálená pouhých 150 m. pěší chůzí od chaty.

Pokud vás toto nostalgické místo zaujme zavolejte mi, velice rád vás zde provedu osobně.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Karel Šulc
Karel Šulc
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Karel Šulc
Karel Šulc
Telefon zobrazit telefon