Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 950 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Petr Koukal

12 511 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N105430
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 39 m²
Datum vložení před 24 dny
Plocha pozemku 492 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 91 m²

Popis nemovitosti

Prodej chaty ve velmi dobrém stavu - Hudčice, Slavětín

Hledáte útulné a klidné místo pro odpočinek nebo trvalé bydlení v krásné přírodě? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji krásnou chatu ve výborném stavu, která se nachází na vlastním oploceném pozemku o celkové ploše 492 m² na kraji malebné obce Slavětín-Hudčice, na pomezí středočeského a jihočeského kraje, nedaleko města Blatná.

Tato chata s dispozicí 2+kk je navíc podsklepená a nabízí dostatek prostoru i pro náročnější zájemce. V suterénu se nachází praktická dílna a garáž, což ocení zejména kutilové a majitelé automobilů. Přízemí chaty tvoří prostorný obývací pokoj, kuchyňský kout, vstupní veranda, chodba a koupelna s toaletou. Příjemným bonusem je prostorná ložnice v patře, která poskytuje dostatek soukromí a pohodlí.

Chata je velmi dobře udržovaná a je možné ji upravit k trvalému bydlení, což z ní činí nejen skvělé rekreační místo, ale i potenciální trvalý domov. Na pozemku se nachází krásná, vzrostlá a skvěle udržovaná zahrada, která nabízí příjemné prostředí pro relaxaci a odpočinek. Vlastní bazén je pak ideálním místem pro letní osvěžení.

Okolí chaty je obklopeno nádhernou přírodou, která přímo vybízí k různým venkovním aktivitám. Ať už máte rádi cyklistiku, rybaření, houbaření nebo jen procházky v přírodě, zde si přijdete na své. Klidná a malebná lokalita je ideálním místem pro únik od každodenního shonu a stresu.

Neváhejte a přijďte se přesvědčit na vlastní oči o kouzlu této chaty a okolní přírody. Pro více informací nebo prohlídku nás kontaktujte. Tato chata může být vaším vysněným útočištěm v přírodě!
Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105430.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Petr Koukal
Ing. Petr Koukal
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Petr Koukal
Ing. Petr Koukal
zobrazit telefon